Noi membri in familia Magister

Noi membri in familia Magister

Reteaua noastra nationala de parteneri se extinde pe zi ce trece. Cu ajutorul colaboratorilor nostri, reusim sa aducem solutiile SmartCash in magazine din colturile cele mai indepartate ale tarii. Luna trecuta, la Intalnirea Partenerilor Magister 2012, am avut placerea sa-i avem printre invitati pe trei dintre cei recent intrati in familia Magister.

Este vorba de firma Zeus Service din Bucuresti, reprezentata de Florin Bajan – director general, Compact Denx IT din Pitesti, de asemenea reprezentata de directorul general – dl. Daniel Citu, si firma Fioma Inf din Oradea, prezenta la eveniment prin domnul Marius Dan Fitero.

Florin BajanZeus Service a devenit Dealer Autorizat SmartCash RMS in luna septembrie a acestui an, iar in prezent este in curs de acreditare pentru a deveni Partener Certificat Magister. Aceasta inseamna ca, nu peste multa vreme, Zeus va putea oferi suport tehnic specializat pentru solutiile noastre, alaturi de alte doua firme – fara a ne pune la socoteala si pe noi – care opereaza in Bucuresti.

Aflati de la Florin Bajan care este opinia lui despre colaborarea cu Magister.

Softul de la Magister, SmartCash, este un soft care, cred eu, se potriveste manusa pentru orice intreprinzator. Chiar daca are o afacere mica, el este foarte util in ideea in care, in viitor, acea afacere va creste, ea va putea foarte bine sa fie manageriata.

Daniel CituUn alt candidat pentru acreditare este firma pitesteana Compact Denx IT, Dealer Autorizat incepand cu iulie 2012. Directorul general, dl. Daniel Citu, se declara placut impresionat de evolutia Magister in cei 10 ani de activitate.

Dar, mai bine, va spune chiar de la dl. Citu opinia sa despre noul parteneriat.

Noi suntem un partener mai nou al Magister, dar practic ne cunoastem mult mai de mult, am mai colaborat cu o alta firma in trecut. Acum am ramas placut surprins de faptul ca sunt mult mai organizati, acorda sprijin prin tot felul de traininguri si o documentatie foarte bine pusa la punct tehnicienilor nostri, astfel incat cred ca o sa ne fie foarte usoara colaborarea si putem implementa cat mai multe solutii informatice SmartCash.

Marius FiteroFioma Inf din Oradea, condusa de dl. Marius Dan Fitero, este o firma cu vechime pe piata furnizorilor de solutii software de gestiune si nu numai. Infiintata in 1993, Fioma Inf si-a manifestat de curand interesul pentru solutiile pentru retail SmartCash RMS, fapt care, desigur, ne onoreaza. Asteptam Fioma Inf la viitoarele traininguri si nadajduim ca anul 2013 sa aduca Fioma Inf in familia noastra, iar astfel sa fim si mai bine reprezentati in judetul Bihor.

Urmariti mesajul d-lui Fitero, din perspectiva unui viitor furnizor de SmartCash RMS.

Mi s-a parut interesanta colaborarea cu firma Magister ca sa putem face un pas inainte, sa ne imbogatim sfera de activitate si sa incercam sa dezvoltam si acest sector, adica sa putem activa si pe piata aceasta a programelor pentru magazine.
Intalnirea a fost interesanta, s-au discutat subiecte interesante. Am dorit in primul rand sa iau cunostinta cu firma, sa vad domeniul de activitate, problemele care se pun aici, sa vad cam ce s-ar dori de la mine sau de la o colaborare cu firma si sper ca in viitor sa gasim posibilitati si solutii practice pentru o colaborare.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


4 + 4 =

false

false

false

false

false