Diana Ionescu
Magister te ajuta sa iti protejezi angajatii: Comanda panoul de protectie pentru casieri!
17 martie 2020

Intr-o perioada in care actionam împreuna, luand masuri concrete pentru protejarea angajatilor aflati in prima linie, in retail, precum si a clientilor, Magister recomanda amplasarea în magazine, la casa de marcat, a panoului de protectie pentru casieri impreuna cu infoboard-ul ce contine mesaje precum „PASTRATI DISTANTA DE SIGURANTA” sau a stickerului pentru pardoseala cu acelasi mesaj.

Panoul de protectie este confectionat din plexiglas, transparent si are rolul de a proteja angajatii care isi desfasoara activitatea la casele de marcat, in magazine si hypermarketuri. Ne preocupă în egală măsură sănătatea angajatilor, cat și a comunităților din care facem parte, iar panourile de protectie reprezinta un accesoriu important, pe langa dezinfectarea spatiului de lucru si dotarea angajatilor cu mănuși de protecție.

Produsul confectionat din plexiglas este transparent si are rolul de a proteja angajatii care isi desfasoara activitatea la casele de marcat, in magazine si hypermarketuri. Ne preocupa în egala masura sanatatea angajatilor, cat si a comunitatilor din care facem parte, iar panourile de protectie reprezinta un accesoriu important, pe langa dezinfectarea spatiului de lucru si dotarea angajatilor cu manusi de protectie.


protectie-casier-cote

floor-sticker

info-board

Panoul de protectie din imagine este prevazut cu dublu adeziv pentru fixare in partea inferioara si are dimensiuni standard de 80 cm/75 cm/16 cm .

Infoboard-ul poate contine mesajul „PASTRATI DISTANTA DE SIGURANTA” in format A3, de tip portret cu rama click si picior de aluminiu cu baza metalica (vopsita in camp electrostatic). Setul de stickere autocolant pentru pardoseala, cu mesajul „PASTRATI DISTANTA DE SIGURANTA”, contine 3 bucati stickere cu diametrul 35 cm rezistente la trafic intens.

Produsele pot fi achizitionate prin comanda directa completand formularul de mai jos:

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Actioneaza acum pentru a limita imprastierea virusului si pentru a-ti proteja angajatii si clientii. Preturile difera in functie de dimensiunea solicitata.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp pentru o prezentare gratuită.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.