Programul Partener Certificat Magister

Conceptul de afacere promovat de Magister include, alaturi de dezvoltarea de software de calitate pentru retail, capacitatea continua si permanenta de a furniza servicii profesionale clientilor nostri, in orice localitate din tara ar opera acestia.
Din aceasta pagina puteti afla cum este organizata reteaua de suport tehnic autorizat Magister si cum reusim sa asiguram o calitate omogena a serviciilor furnizate la nivelul intregii tari.

Pentru a putea garanta calitatea serviciilor, compania noastra a implementat, incepand din anul 2004, programul Partener Certificat Magister. Acest program deschis de certificare, se adreseaza companiilor care doresc sa se specializeze in instalarea, mentenanta si suportul post-instalare pentru solutiile retail bazate pe platforma software SmartCash RMS.

Licenta Profesionala Magister

La baza programului Partener Certificat Magister sta calificarea profesionala a personalului, aceasta fiind conditia principala de acceptare in program a companiilor partenere. Instruirea personalului se realizeaza prin intermediul unui modern sistem de invatamant de la distanta, sustinut de platforma de eLearning Magister. In urma parcurgerii cursurilor specifice fiecarei categorii de specializare, fiecare cursant sustine, in luna aprilie a fiecaui an, un examen in urma caruia poate obtine sau reinnoi o licenta profesionala Magister.

Licentele profesionale acordate de Magister sunt, in ordinea crescatoare a competentei urmatoarele:

Obtinerea unei licente profesionale Magister nu este un lucru usor, necesitand un bagaj solid de cunostinte. Din acest motiv ne mandrim cu peste 76 de profesionisti inalt calificati la nivel national.

In urma obtinerii licentelor profesionale pentru proprii specialisti, companiile partener trec printr-un proces de evaluare operationala, putand primi unul dintre cele 3 niveluri de certificare Magister pentru companii partenere. Acestea sunt:

Nivelul 1 – Centru de instalare autorizat

P_C_Centru_instalare_autorizat280

Certificarea de nivel 1 se adreseaza companiilor partenere la inceput de drum si confera acestora dreptul de a presta servicii autorizate de instalare pentru solutiile Magister.

Nivelul 2 – Centru de training si interventie autorizat

P_C_Centru_training_interventie_autorizat280

Certificarea de nivel 2 permite companiilor partenere, pe langa accesul la servicii de instalare si furnizarea prin subcontractare de servicii cu grad ridicat de specializare. In acelasi timp, acest grad de certificare permite efectuarea operatiilor de revizie periodica autorizata, obligatorie pentru solutiile Magister.

Nivelul 3 – Centru de service si suport tehnic autorizat

P_C_Centru_service_suport_tehnic_autoriza280t

Certificarea de nivel 3 este cel mai inalt grad de certificare Magister pentru companii, garantand, pe langa un colectiv propriu de profesionisti calificati in solutiile SmarCash si implementarea completa a tuturor proceselor de suport. Partenerii din aceasta categorie, au alocate din centrala Magister, numere de call center cu minim 20 de apeluri simultane, implementand dispecerate proprii pentru sesizarile sosite de la clientii din teritoriul acoperit. Avand capacitatea de a indeplini SLA-ul Magister, aceste companii sunt singurele autorizate sa incheie cu clientii contracte de suport tehnic autorizat post-instalare pe baza de abonament, Magister garantand pentru calitatea serviciilor prestate de catre acestia.

Numere de Call Center pentru Suport Autorizat Magister

Simon Electronics INITA 1996 ECR Systems Velvet Com

false

false

false

false

false