Parteneriate Strategice

Magister este Partener Certificat Microsoft din anul 2004. Incepand cu versiunea 5 a platformei software SmartCash RMS, programele dezvoltate de Magister au trecut testele Microsoft, asigurand companiei competenta Microsoft ISV (Independent Software Vendor).
Participarea in acest program de parteneriat a permis accesul pentru Magister Software la cele mai moderne tehnologii, asigurand resursele necesare pentru dezvoltarea continua a platformei software SmartCash Retail Management System.Ca furnizor de solutii la cheie, Magister este in acelasi timp un producator de platforme hardware specializate pentru retail. Intreaga gama de echipamente specializate PC, dezvoltata de compania noastra: EcoPOS, EasyData, SmartBOX, MultCom, sunt motorizate de platforme Intel. Din acest motiv, parteneriatul cu Intel este extrem de important pentru noi, asigurandu-ne accesul la ultimele tehnologii Intel, cu mult inaintea aparitiei lor pe piata.
Accesul la tehnologiile inovative Intel ne permite sa integram aplicatiile noastre pentru retail cu functiile implementate direct in hardware in vederea sporirii permanente a vitezei si fiabilitatii programelor noastre. Solutiile software pentru retail dezvoltate de Magister integreaza intreaga serie de echipamente Symbol, aflate acum in portofoliul companiei Motorola. Programul Motorola Partner Empower, asigura accesul nostru la resurse tehnice si de marketing, in vederea integrarii cat mai stranse cu toata paleta de echipamente specializate pentru retail produse de Motorola.Parteneriatul strategic incheiat cu compania Payzone, cel mai important operator local de tranzactii electronice de tip prepay si incasare facturi, a permis integrarea pentru prima data in Romania direct in solutiile POS a acestui tip de servicii.
Astfel, sistemele dotate cu programul SmartCash POS permit efectuarea tranzactiilor de reincarcare sau plata online, folosind o conexiune securizata fara a mai utiliza dispozitive externe suplimentare. In cooperare cu solutia SmartCash RMS, platforma Payzone va asigura in viitor un numar tot mai mare de servicii, disponibile pentru incasare directa la comercianti.

Parteneriatul strâns cu compania românească Relevance Management, cel mai dinamic jucator local din piata de BI, a permis companiei Magister accesul la cea mai moderna platforma de analiza a zilelor noastre, platforma QlikView.

seqrColaborarea cu furnizorul suedez de solutii pentru plata cu telefonul mobil, Seamless Distribution AB, incepe la finele anului 2012. Magister integreaza platforma SEQR in aplicatia de vanzare SmartCash POS. Parteneriatul dintre Magister si Seamless aduce in premiera in Romania o tehnologie unica de plata cu telefonul mobil direct la POS, fara a utiliza alte dispozitive aditionale. Prin aplicatia SEQR, clientii isi achita rapid, usor si sigur cumparaturile, detinand in orice moment controlul asupra datelor bancare confidentiale.

Aplicația MobilPay Wallet, dezvoltată de compania Netopia, a fost integrată cu succes în platforma SmartCash RMS iar avantajul acestei aplicații este ca poate fi folosită de clienții oricărei bănci. Clienţii magazinelor și rețelelor de magazine care utilizează soluția SmartCash POS au posibilitatea, începând cu versiunea 6 a platformei SmartCash RMS, de a efectua plăți cu portofelul electronic prin MobilPay.

false

false

false

false

false