Diana Ionescu
Recomandari profitabile pentru a avea succes in comertul modern
25 ianuarie 2018

Iata 6 recomandari esentiale, oferite de specialistii Magister, pentru a avea succes in comert

Expertiza, determinare si automatizare procese. Acestea sunt instrumentele de care aveti nevoie pentru a fi pregatiti pentru succes. Specialistii Magister recomanda evitarea greselilor comune pe care le fac antreprenori in comertului modern.

Finalul anului 2017 a adus noi informatii privind finalizarea procedurilor de conectare a caselor de marcat la serverul ANAF. Toate informatiile oferite de Guvern se regasesc in Hotararea nr. 804 privind legea noilor case de marcat.

Potrivit datelor furnizate de MFP, in comertul autohton, ca urmare a reglementarilor privind modelele AMEF impuse ar urma sa fie introduse circa un milion de case de marcat fiscale si unitati de service.

Schimbarea tehnologiei atrage, implicit, si schimbarea echipamentelor hardware.

Avand in vedere termenul strans stabilit de Guvern pentru inlocuirea vechilor case de marcat cu modele noi, comerciantii trebuie sa se pregateasca din timp pentru tranzitia la cele cu jurnal electronic.

Cum va puteti asigura o implementare facila a noilor AMEF si, totodata, pentru a avea succes in retail in 2018?

Iata 6 recomandari esentiale, oferite de specialistii Magister:

 1. Digitalizarea si controlul informatiilor va permite sa achizitionati echipamente cu functii de conectare la tablete, telefoane si alte tehnologii.
  In vederea implementarii fezabile a noilor reglementari, va oferim o gama variata de echipamente fiscale, cantare electronice, imprimante termice, sisteme POS, cititoare coduri de bare, masini de numarat bani, marcatoare de pret, consumabile etc., la pachet cu solutii software dezvoltate in colaborare cu producatorii autohtoni. Le descoperiti aici!
 2. Alegeti primul pachet fiscal complet si evitati pierderile financiare si perturbarea activitatii comerciale;
  O gestiune corecta si un management performant echivaleaza, in prezent, cu solutiile software specializate pentru comertul modern. Magister, in colaborare cu producatorii autohtoni de echipamente fiscale, pune la dispozitie primul pachet fiscal complet, produs integral in Romania.
  Solutia propusa, porneste de la noua versiune SmartCash POS. Solutia este omologata pentru distributie pe baza vechii legislatii a caselor de marcat, in doua variante si include mare parte dintre functionalitatile impuse de noua legislatie.
  Astfel, la momentul lansarii noilor modele de case de marcat si al reomologarii celor actuale pe baza noii legislatii, veti beneficia de firmware upgrade, precum si de actualizarea la cea mai noua versiune SmartCash POS disponibila gratuit pentru toti utilizatorii SmartCash cu abonamente valabile la sistemul de actualizari al platformei noastre.
 3. Alegeti solutii la cheie pentru o afacere competitiva si performanta, in conformitate cu legislatia in vigoare
  Creata de la bun inceput pentru a facilita centralizarea informatiilor, SmartCash RMS este singura solutie special dedicata retailerilor din Romania (indiferent de nisa de activitate), deja adaptata legislatiei in vigoare. SmartCash RMS functioneaza la fel de bine pentru comerciantul cu un singur magazin, cat si pentru o retea extinsa si in continua dezvoltare. Iar o retea bine gestionata se dezvolta mai eficient si este mai profitabila, sustinand astfel o strategie pe termen lung.
 4. Optati pentru solutii scalabile, care va sustin obiectivele de dezvoltare.
  Pentru centralele lanturilor de magazine, Magister a creat aplicatia specializata SmartCash Enterprise, care include managementul centralizat al lantului de magazine in ceea ce priveste controlul comercial si asupra personalului, asigurand monitorizarea permanenta a activitatii retelei de magazine.
  Printre caracteristicile dezvoltate in noua versiune se numara o mai buna centralizare a comenzilor de aprovizionare. De asemenea, controlul marfurilor in tranzit, precum si integrarea logistica fara egal cu platforme comerciale online reprezinta caracteristici utile. Cel mai important avantaj este faptul ca, pe masura ce veti deschide noi magazine, veti putea implementa cu usurinta solutia SmartCash RMS in toate unitatile. Fara investitii inutile in alte echipamente, fara tergiversari si probleme.
 5. Oferiti clientilor mijloace moderne de plata.

Clientii magazinelor si retelelor de magazine care utilizeaza solutia SmartCash POS au posibilitatea de a efectua plati cu portofelul electronic prin MobilPay.

Aplicatia MobilPay Wallet a fost integrata cu succes in platforma SmartCash RMS. Aplicatia dezvoltata de Netopia ofera avantajul de a putea fi folosita de clientii oricarei banci.

Iata de ce va recomandam sa va procurati deja pachetul complet de la Magister. Echipamente fiscale si software compatibil este adaptat comerciantilor independenti, HoReCa si retelelor comerciale cu un numar mare de unitati.

Vreti sa va pregatiti deja pentru noile cerinte si tendinte in retail?

Echipa Magister va sta la dispozitie cu software, echipamente si specialisti pregatiti sa va ofere solutii complete. Toate solutiile sunt adaptate afacerii dvs. indiferent in ce nisa de retail activati!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!