Diana Ionescu
Reteaua Efeler isi muta managementul in Magister Cloud
31 mai 2023

Reteaua de patiserii Efeler utilizeaza SmartCash RMS in Cloud

Reteaua constanteana de cofetarii si patiserii Efeler a ales solutia completa de gestiune, vanzare si management in Magister Cloud. Retailerul Efeler isi simplifica operațiunile de management și gestiune, in cele 11 magazine, integrand solutia SmartCash RMS in Cloud.

Utilizand SmartCash RMS in Cloud, procesele de lucru se simplifica iar informatiile despre operatiunile de management si gestiune pot fi accesate în timp real, prin conectarea la cloud.

Accesul la cloud se poate face de pe un laptop, un PC, o tabletă sau un telefon smart.

Cum utilizeaza Efeler solutia de gestiune SmartCash RMS in Cloud?

SmartCash RMS in Cloud este o solutie destinată comercianților de toate dimensiunile fiind disponibil prin inchiriere pentru aplicatiile incluse in platforma SmartCash RMS. Totodata serviciul ofera o paleta de aplicatii practice ale platformei SmartCash RMS, la costuri mult reduse pentru utilizatori.

Solutia înglobează toate echipamentele, licenţele și serviciile într-un simplu abonament lunar. Toate datele vor fi găzduite pe infrastructura noastră, bazată pe serviciul de cloud Magister.

Singurele echipamente de care retailer-ul Efeler a mai avut nevoie au fost la nivel central – un calculator cu un browser web și o conexiune la internet și la nivelul fiecarui magazin – un POS All-in-one conectat la o imprimantă fiscală (sau casă de marcat) și o conexiune la internet.

Diferitele arhitecturi software suportate de platforma SmartCash RMS

Toate cele 11 magazine din reteaua de magazine Efeler comunica direct, prin internet, cu platforma SmartCash RMS.

Avantajul acestei baze de date este, pe langa instalarea facila, inlocuirea cu ușurință a unui echipament defect fara a avea riscul de pierdere a datelor.

In centrala de magazine se pot vizualiza, în orice moment, in timp real, stocurile pentru fiecare magazin, situația vânzărilor și rapoarte precum registru de casă, raport de gestiune etc.

Tot din centrala se pot administra listele de produse și prețurile acestora, intrările în gestiune, transferurile între magazine sau între magazine și depozit – dupa caz.

Datorita costurilor reduse si a economiei de resurse, versiunea in cloud a platformei SmartCash RMS reprezinta un avantaj real pentru:

  • Magazinele mici, cu maxim 10-15 receptii pe zi si suprafata de desfacere redusa;
  • Afaceri de tip patiserie, covrigarie, cafenea, restaurant sau pentru furnizori de servicii;
  • Magazinele in care cele mai multe operatii din backoffice se efectueaza manual (fara automatizari de proces);
  • Magazine cu vanzare preponderent asistata si putini vanzatori;
  • Puncte de vanzare de tip chiosc sau punct de vanzare volant;
  • Centrala retelei de magazine cu dimensiune mica si medie (maxim 10-15 de magazine);
  • Centrala magazinelor online cu serviciul de livrare prin SmartCash RMS.

În prezent, soluția SmartCash RMS de tip Cloud pentru stocarea datelor este utilizata atat de business-uri mici, cat si de retele de magazine. Serviciul de Cloud este disponibil prin inchiriere pentru aplicatiile incluse in platforma SmartCash RMS.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!