Soft gestiune si contabilitate primara

SmartCash Lite este versiunea simplificată a soluției SmartCash RMS, destinată vânzării în magazine alimentare, mixte, cofetării, patiserii sau magazine mici.

În cei 18 ani de activitate, am contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc. Știm cât de important este pentru ține să reduci costurile și să crești profitul.

SmartCash Lite, soft de gestiune și contabilitate magazin, permite vânzarea cu ajutorul caselor de marcat și cititoarelor de coduri de bare în magazine, alimentare, magazine mixte, cofetării, pațiserii, magazine mici, simplifică activitatea angajaților, elimină erorile pe casă de marcat și timpul alocat recepției facturilor și stocul la zi.

Implementată în mii de unități comerciale, soluția SmartCash RMS dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai răspândită platformă software integrată pentru retail din România. Platforma se adresează atât comercianților independenți, cât și lanțurilor comerciale cu procese complexe de business, înalt automatizate și cu un număr ridicat de utilizatori.

Avantaje SmartCash Lite

  • Emitere bon fiscal
  • Raportare fisiere ANAF XML
  • Gestiune vanzari cu amanuntul
  • Inregistrare NIR
  • Monitorizare termene de plata la furnizor
  • Declaratia 394

Vezi lista completa de functionalitati SmartCash Lite

Completează acum formularul pentru o prezentare gratuită!


Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate

false

false

false

false

false