Software specializat pentru retail

Magister este dezvoltatorul platformei software pentru retail SmartCash Retail Management System. Cu peste 5000 de magazine ce îl folosesc și o comunitate de peste 30.000 de utilizatori, SmartCash este cel mai raspândit software specializat pentru retail din România.

“In 1998, cand am inceput dezvoltarea programului SmartCash, nu banuiam ca va ajunge la acest nivel. Pe vremea aceea lucram pentru o companie distribuitoare de geamuri auto, dezvoltand unul dintre primele sisteme de gestiune distribuita prin internet, disponibile la acel moment. Era vremea lui Netscape, a lui Internet Explorer 3 si a modem-urilor US Robotics care abia “duceau” la 38400 bps…
Proiectul SmartCash a fost inceput in joaca, la rugamintea unui bun amic, ce detinea la vremea respectiva un mic magazin si care era foarte preocupat de lipsurile permanente de marfa. Asa a inceput totul…

Cu timpul insa, lucrurile au devenit serioase, responsabilitatile din ce in ce mai mari, iar comertul cu amanuntul, cu graba si trepidatia sa, a devenit o pasiune. Aceasta pasiune a motivat dezvoltarea continua a platformei SmartCash, cu care astazi, impreuna cu echipa Magister Software am ajuns la versiunea 10.

Am pregatit o multime de noutati in versiunea 10 SmartCash RMS, lucruri pe care va invitam sa le descoperiti si sa le utilizati. Mult mai important insa, este faptul ca, incepand cu aceasta versiune, am pus bazele unei noi categorii de solutii software pentru anii ce vor veni. Pentru ca provocarile din retail sunt de fiecare data altele, iar solutiile informatice trebuie sa tina pasul cu ele.

Va multumesc in numele echipei Magister pentru increderea in solutiile noastre software si va invit sa descoperiti SmartCash RMS 10!”

Dor-Bujor Padureanu
Director General Magister
Arhitect Software SmartCash RMS

Link-uri SmartCash RMS

Noutatile versiunii 10 SmartCash Retail Management System
Foloseste gratuit in magazinul tau SmartCash Start!
Website SmartCash RMS
Forum SmartCash RMS

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


7 + = 10

false

false

false

false

false