A 4-a ediție a Întâlnirii Partenerilor Magister, 8-10 noiembrie, Băile Tușnad

A 4-a ediție a Întâlnirii Partenerilor Magister, 8-10 noiembrie, Băile Tușnad

Cea de-a patra intalnire anuala a Partenerilor Magister 2013 va avea loc in week-end-ul 8-10 noiembrie la Hotel O3zone din statiunea Baile Tusnad, judetul Harghita. La eveniment sunt invitati partenerii Magister Software si colaboratorii companiei, firme ce activeaza in sectorul solutiilor pentru retail.

Povestile de succes ale partenerilor Magister vor reprezenta tema generala a evenimentului din acest an și al conferinței din data de 11 octombrie, evenimentul central al intalnirii. Sunt asteptate prezentari ale celor mai importante conturi preluate in 2013 de partenerii Magister. Ca in fiecare an, cei mai performanti parteneri vor fi premiati in cadrul unei gale, urmate de o cina festiva.

“Anul acesta a fost unul greu pentru noi toti, asa incat aceasta intalnire pe care o organizam, vreau sa fie altfel decat toate celelalte. O sa punem accentul in primul rand pe voi, pe realizarile pe care le-ati avut in anul care a trecut si bineinteles pe distractie si relaxare.” ii invita dl. Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software, pe partenerii companiei.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


5 + = 6

false

false

false

false

false