Actualizarea la SmartCash RMS 2018, disponibilă gratuit până la 31 martie

Actualizarea la SmartCash RMS 2018, disponibilă gratuit până la 31 martie

Magister Software anunță disponibilitatea SmartCash RMS 2018, cea mai recentă versiune a popularei suite software destinate operatorilor de pe piața comerțului cu amănuntul din România.
Pentru clienții cu abonamente active, actualizarea la cea mai nouă versiune este gratuită până la data de 31 martie. De asemenea, pentru clienții care nu au achiziționat încă abonamente de tip subscripție anuală, acest lucru se poate face la un preț redus tot pana la data de 15 martie a.c.

Versiunea SmartCash RMS 2018 este cea mai puternica platforma SmartCash RMS de pana acum, una dintre prioritățile avute în vedere in dezvoltarea ei fiind creșterea stabilității și a capacității de procesare paralelă, în special în cazul interconectării cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicații ERP, sisteme statistice). Acest lucru a fost posibil datorita migrării tuturor serviciilor centrale pe 64 de biți. Este permisa astfel adresarea unui spațiu de memorie net superior si deschiderea unui număr mult mai mare de conexiuni simultane, folosind mai eficient resursele de calcul.

Desigur, una dintre noutățile așteptate este compatibilitatea platformei software cu noile case de marcat fiscale ce urmează a fi comercializate începând, cel mai probabil, cu luna mai a anului curent. Aplicația SmartCash POS generația 6 asigura deja funcționalitățile expuse in noua legislație promulgata recent, având de pe acum  posibilitatea de integrare cu noua gama de imprimante fiscale inteligente.

Pe lângă alte noutăți, funcționalitățile Smartcash RMS legate de legislația protecției datelor cu caracter personal au fost îmbunătățite astfel încât utilizatorii sa respecte întocmai noile cerințe extrem de exigente ale UE in acest sens, care vor intra in vigoare la 25 mai 2018.

* Gratuitatea este asigurată exclusiv clienților care dețin subscripții active de acces la actualizările de programe SmartCash RMS.

dor120Pentru versiunea SmartCash 2018 ne-am pregătit cu mult timp înainte. Am pus accentul pe simplificarea procesului de tranziție al utilizatorilor noștri de la vechile modele de case de marcat la noua generație de aparate fiscale, capabile sa funcționeze in mult mai multe configurații decât cele precedente. Asta a însemnat sute de ore de proiectare și programare și un efort comun, la care au luat parte mulți dintre clienții noștri. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și mai ales celor care au participat la programul de testare beta pe care l-am derulat. Fără ei nu am fi reușit să introducem atât de multe funcționalități într-un timp atât de scurt. Sper ca efortul nostru de până acum să reducă la minimum durata întreruperii activităților comerciale în urma migrării clienților noștri la noile modele de case de marcat, pentru conformarea cu noua legislație.” Dor Bujor Pădureanu, Arhitect Software SmartCash RMS

Folosiți formularul de mai jos pentru a solicita actualizarea SmartCash RMS 2018, disponibilă la un pret redus până la data de 31 martie 2018. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate


Actualizare 15.03.2018: Am prelungit campania de actualizarea SmartCash RMS 2018, până la data de 31 martie.  Consultați instrucțiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Actualizare 01.03.2018: Datorita interesului deosebit pentru trecerea la ultima versiune SmartCash RMS și a capacității limitate de procesare a contractelor de subscripție anuală, durata promoției se prelungește până la data de 15 martie 2018. Consultați instrucțiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Actualizare 13.02.2018: Consultați instrucțiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false