Actualizarea la SmartCash RMS 2018, disponibila gratuit pana la 31 martie

Actualizarea la SmartCash RMS 2018, disponibila gratuit pana la 31 martie

Magister Software anunță disponibilitatea SmartCash RMS 2018, cea mai recenta versiune a popularei suite software destinate operatorilor de pe piata comertului cu amanuntul din Romania.
Pentru clientii cu abonamente active, actualizarea la cea mai nouă versiune este gratuita pana la data de 31 martie. De asemenea, pentru clientii care nu au achizitionat inca abonamente de tip subscriptie anuala, acest lucru se poate face la un pret redus tot pana la data de 15 martie a.c.

Versiunea SmartCash RMS 2018 este cea mai puternica platforma SmartCash RMS de pana acum, una dintre prioritățile avute în vedere in dezvoltarea ei fiind cresterea stabilitatii și a capacitatii de procesare paralela, in special in cazul interconectarii cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicatii ERP, sisteme statistice). Acest lucru a fost posibil datorita migrarii tuturor serviciilor centrale pe 64 de biti. Este permisa astfel adresarea unui spațiu de memorie net superior si deschiderea unui numar mult mai mare de conexiuni simultane, folosind mai eficient resursele de calcul.

Desigur, una dintre noutatile asteptate este compatibilitatea platformei software cu noile case de marcat fiscale ce urmeaza a fi comercializate incepand, cel mai probabil, cu luna mai a anului curent. Aplicatia SmartCash POS generatia 6 asigura deja functionalitatile expuse in noua legislatie promulgata recent, avand de pe acum  posibilitatea de integrare cu noua gama de imprimante fiscale inteligente.

Pe langa alte noutati, functionalitatile Smartcash RMS legate de legislatia protectiei datelor cu caracter personal au fost imbunatatite astfel incat utilizatorii sa respecte întocmai noile cerinte extrem de exigente ale UE in acest sens, care vor intra in vigoare la 25 mai 2018.

* Gratuitatea este asigurată exclusiv clientilor care detin subscriptii active de acces la actualizarile de programe SmartCash RMS.

dor120Pentru versiunea SmartCash 2018 ne-am pregatit cu mult timp inainte. Am pus accentul pe simplificarea procesului de tranzitie al utilizatorilor nostri de la vechile modele de case de marcat la noua generatie de aparate fiscale, capabile sa funcționeze in mult mai multe configuratii decat cele precedente. Asta a însemnat sute de ore de proiectare si programare si un efort comun, la care au luat parte multi dintre clientii nostri. Le multumesc tuturor pentru implicare si mai ales celor care au participat la programul de testare beta pe care l-am derulat. Fara ei nu am fi reusit sa introducem atat de multe functionalitati intr-un timp atat de scurt. Sper ca efortul nostru de pana acum sa reduca la minimum durata intreruperii activitatilor comerciale in urma migrarii clientilor nostri la noile modele de case de marcat, pentru conformarea cu noua legislatie.” Dor Bujor Padureanu, Arhitect Software SmartCash RMS

Folositi formularul de mai jos pentru a solicita actualizarea SmartCash RMS 2018, disponibila la un pret redus pana la data de 31 martie 2018. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate


Actualizare 15.03.2018: Am prelungit campania de actualizarea SmartCash RMS 2018, până la data de 31 martie.  Consultati instrucțiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Actualizare 01.03.2018: Datorita interesului deosebit pentru trecerea la ultima versiune SmartCash RMS și a capacitatii limitate de procesare a contractelor de subscriptie anuala, durata promotiei se prelungeste pana la data de 15 martie 2018. Consultati instructiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Actualizare 13.02.2018: Consultati instructiunile detaliate de utilizare a ofertei speciale publicate aici.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false