Al doilea magazin Daiso in Ardeal

Al doilea magazin Daiso in Ardeal

Reteaua Daiso continua sa se extinda in tara si lanseaza urmatorul sau magazin la Arad. Solutia este similara cu cea din restul magazinelor deschise in perioada 2007 – 2008 la Pitesti, Galati, Bucuresti, Bacau si Cluj.
Sistemul SmartCash POS cu statie EcoPOS si imprimanta fiscala asigura automatizarea ridicata a vanzarilor in frontoffice. Activitatile din backoffice sunt controlate de aplicatia SmartCash Shop, in versiune Professional, prin intermediul unui server MultiCom, gestionand inregistrarea receptiilor, actualizarea stocurilor, administrarea listelor de furnizori si a altor activitati necesare. Datele sunt reunite zilnic la centrala, unde versiunea NetCenter a programului SmartCash Shop si componenta SmartCash NetBridge se ocupa de actualizarea si transmiterea informatiei in sistem si comunicatia cu sisteme terte.
Daiso este un brand japonez de produse, vandute sub deviza „orice produs la acelasi pret” incluzand articolele de uz casnic, cadouri, decoratiuni interioare si artizanat.

false

false

false

false

false