Aradul devine o tinta importanta pentru retailerii din Romania

Aradul devine o tinta importanta pentru retailerii din Romania

Reteaua Original Marines s-a extins in luna noiembrie 2008 in Ardeal prin deschiderea magazinului din Arad, implementare efectuata de partenerul nostru certificat din zona, firma Vesper.
A fost oferit tot suportul tehnic necesar la lansarea magazinului asigurandu-se un mediu optim pentru a sincroniza platforma achizitionata cu modelul de lucru si cunostintele staff-ului din magazin.
SmartCash Retail Management System inglobeaza toate functiile necesare magazinului Original Marines, prin aplicatia de vanzari SmartCash POS in tandem cu un terminal POS de ultima generatie si prin aplicatia de gestiune SmartCash Shop responsabila de organizarea din magazin, care faciliteaza fluxul de marfa si inregistreaza toate procesele de intrare, iesire, etichetare marfa, situatie stocuri, emitere rapoarte, etc.
Franciza brandului italian propune o gama interesanta de confectii de o calitate foarte buna, pentru toate gusturile, la preturi acceptabile.
Municipiul Arad a devenit in ultima perioada o tinta importanta pentru retailerii care detin retele de magazine. Dupa instalarile Daiso Arad si JYSK Arad, Original Marines continua lista, creand premize pentru a dezvolta un mediu retail cu adevarat promitator in orasul apusean.

Detalii instalare …

false

false

false

false

false