August, luna perfecționării profesionale pentru comerciantii din România

August, luna perfecționării profesionale pentru comerciantii din România

Desi luna august este, in general, dedicata vacantelor, comerciantii din Romania care utilizeaza platforma software pentru retail SmartCash RMS au preferat sa ia loc in „bancile” Scolii de Vara Magister pentru a-si perfectiona cunostintele de utilizare a programelor software si a afla informatii valoroase privind imbunatatirea fluxului de lucru din magazine. Proiectul se desfasoara pentru al treilea an consecutiv, iar cursurile sunt gratuite.

Lansata in august 2012, Scoala de Vara Magister este initiativa dezvoltatorului platformei SmartCash RMS de a oferi utilizatorilor training sub forma unor workshop-uri saptamanale, desfasurate in fiecare zi de vineri din luna august, la sediul companiei Magister Software. Timp de trei ore, comercianti din diferite domenii de activitate afla noutatile implementate in platforma software SmartCash si isi impartasesc experientele in calitate de utilizatori ai respectivelor solutii pentru retail.

Printre retailerii-utilizatori SmartCash care au participat la Scoala de Vara Magister 2014, se numara Cris-Tim, One Distribution – Grup Librarium, Mos Ion Roata, Andra’s Impex, Coral Petcom, Clau & Ove, Dac Retail, Magazinul de Materiale, Accesorii si Mobila – MAM, Pronto express si Alisan.

In discutiile din editia august 2014 s-a pus accentul pe managementul retelelor de magazine, noul modul implementat in versiunea SmartCash RMS 2014. Alte teme importante de discutie in cadrul workshop-urilor Scolii Magister au fost procedurile de discount si vanzarea articolelor de tip meniu. In final, s-au prezentat doua produse recent intrate in portofoliul de solutii Magister: terminalul mobil Android Mobility iData 95W pentru colectarea mobila de date si gama de case de marcat Eltrade, recent integrate cu programul de vanzare SmartCash POS.

Seria de workshop-uri gratuite pentru comercianti intitulata Scoala de Vara Magister este un demers unic in bransa furnizorilor pentru retail din Romania, salutat deopotriva de comercianti si de specialistii in domeniu.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 8 = 13

false

false

false

false

false