Brandul JYSK din nou la Oradea

Brandul JYSK din nou la Oradea

Dupa multiple implementari in toata tara in 2007 si 2008, lantul de magazine JYSK, specializate in produse de menaj si utilitare casnice, cu peste 27 ani de experienta in Europa, continua dezvoltarea sa in Romania prin lansarea celui de-al doilea magazin la Oradea.
Hypermarket-ul JYSK combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Interfata bidirectionala dintre sistemul POS si ERP-ul Navision a fost creata de Magister Software.
Solutia din frontoffice contine sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip EloTouch POS, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager si sertare de bani.
SmartCash POS exploateaza la maxim toate facilitatile puse la dispozitie de POS-ul EloTouch oferind fiabilitate si viteza sporita in frontoffice, unde fluxul de clienti este mare. Operarea exclusiva prin intermediul ecranului touchscreen asigura rapiditatea operatiilor prin simpla atingere a ecranului. Autentificarea sistemelor POS are loc cu carduri magnetice de acces, asigurand astfel un control strict al activitatii de vanzare.
Succesul magazinelor JYSK in Romania se bazeaza pe o platforma de gestiune sigura si performanta datorita fiabilitatii ERP-ului Navision si adaptabilitatii aplicatiei SmartCash POS care se poate integra cu usurinta cu alte sisteme informationale prin intermediul unei interfete usor de administrat.
Implementarea a fost efectuata de specialistii Magister Software in colaborare cu partenerul certificat zonal firma Vesper din Timisoara.

false

false

false

false

false