Echipamente noi compatibile cu SmartCash RMS

Echipamente noi compatibile cu SmartCash RMS

Magister Software informeaza ca au fost incluse doua produse noi in gama echipamentelor certificate SmartCash RMS. Este vorba despre cititorul de coduri de bare omnidirectional Metrologic MS7820 Solaris care va inlocui modelul anterior Metrologic InVista si imprimanta de coduri de bare Zebra GK420 care va substitui modelul anterior Zebra LP2844.
Cititorul de coduri de bare omnidirectional Metrologic MS7820 Solaris prezinta o capacitate ridicata de scanare si integrarea usoara in medii agresive retail. Pe langa un design modern scanerul Solaris implica niste costuri de mentenanta minime fiind extrem de convenabil in frontoffice atunci cand procesul de vanzare poate fi uneori solicitant. Prin intermediul portului serial scanerul poate comunica usor cu un cititor scaner de mana sau un cantar.
Zebra GK420 este o imprimanta termica de coduri de bare compacta, fiabila si performanta, bucurandu-se de cateva avantaje esentiale intr-un mediu retail dur si conditii fluctuante: durabilitate, flexibilitate si mentenanta usoara. Pe langa un sistem simplu de incarcare al rolei imprimanta mai poate asigura un volum mare de etichete la un buget redus.

false

false

false

false

false