In vizita la Dibal, producatorul nr. 1 de cantare din Spania

In vizita la Dibal, producatorul nr. 1 de cantare din Spania

La invitatia BPC COM International, importator al solutiilor de cantarire Dibal in Romania, Magister Software, reprezentata de coordonatoarea retelei nationale de parteneri Magister, Mihaela Petcu, a efectuat in perioada 8-12 septembrie 2014 o vizita de lucru la sediul producatorului Dibal din Bilbao, Spania. Vizita a fost coordonata de directorul de export al Dibal, Luis Porrua.

Aflata in zona industriala a orasului, hala in care Dibal isi desfasoara activitatea este echipata pentru a indeplini functii multiple: productie, dezvoltare software, testare, control tehnic de calitate, depozitare, service, prezentare si comercializare a cantarelor si echipamentelor specializate pentru linii de productie. Compania numara aproximativ 120 de angajati.

Vizita a inclus prezentarea completa a fabricii si a birourilor Dibal, incepand cu zona de showroom si terminand cu liniile de asamblare. Odata asamblate, cantarele Dibal sunt mentinute in stare de functionare timp de 24 de ore pentru a depista eventuale defecte. Calitatea cantaririi este verificata pentru fiecare cantar digital iesit de pe linia de asamblare cu ajutorul a doi roboti programati sa cantareasca diferite combinatii de greutati si amplasari.

Dupa prezentarea intregii activitati din fabrica Dibal, delegatia romana a participat la un training dedicat cantarelor comerciale Dibal, seriile 500 si 900, platformelor de cantarire seria VD si echipamentelor speciale pentru liniile de productie, destinate cantaririi, ambalarii sau detectarii de metale.

Cunoscand produsele Dibal chiar la sediul producatorului, avem incredere ca vom putea sa le integram in solutii cat mai eficiente pentru clientii Magister. Pe aceasta cale, multumim companiei BPC COM International pentru oportunitatea oferita.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


3 − 3 =

false

false

false

false

false