Întâlnirea anuală a partenerilor Magister, la a șasea ediție

Întâlnirea anuală a partenerilor Magister, la a șasea ediție

Evenimentul anual dedicat retelei de parteneri Magister va avea loc anul acesta la Hotel Palace din Baile Govora in perioada 13-15 noiembrie. La intalnire sunt asteptate peste 40 de firme partenere din toata tara, parteneri certificati sau dealeri autorizati, dar si companii colaboratoare, parteneri strategici ai Magister Software.

Ca de fiecare data, partea centrala a evenimentului este reprezentata de conferinta din data de 14 noiembrie, care va include la finalul primei parti traditionala gala de premiere a celor mai performanti dealeri ai retelei de distributie a Magister Software. A doua parte a conferintei este rezervata prezentarilor partenerilor si discutiilor pe studii de caz privind proiectele deosebite realizate in acest an. In premiera, la conferinta de anul acesta vor participa si clienti ai Magister Software si ai partenerilor care vor oferi audientei insight-uri valoroase cu privire la procesul de implementare a proiectelor complexe.

Conferinta va fi urmata de o excursie de grup la obiectivele turistice ale zonei, Salina Ocnele Mari si localitatea Horezu, iar seara va avea loc cina festiva.

Intalnirea Partenerilor Magister este un eveniment de referinta in bransa furnizorilor de solutii pentru retail, aflandu-se la a sasea editie consecutiva.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 − 1 =

false

false

false

false

false