Partenerii Magister, reuniți pe 14-16 noiembrie la Sambăta de Sus

Partenerii Magister, reuniți pe 14-16 noiembrie la Sambăta de Sus

A cincea editie a intalnirii anuale va aduce impreuna partenerii Magister in perioada 14-16 noiembrie in statiunea turisticaSambata de Sus, judetul Brasov. Locatia evenimentului este Pensiunea Miruna. La intalnirea de anul acesta sunt invitati partenerii si dealerii, dar si furnizorii si firmele colaboratoare.

Intalnirea Partenerilor Magister 2014 debuteaza vineri cu o cina traditionala la foc de tabara, continua sambata cu conferinta partenerilor si se incheie cu o cina festiva in aceeasi zi. Si in acest an, conferinta va cuprinde si gala de premiere a celor mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash pentru perioada noiembrie 2013 – noiembrie 2014.

Spre deosebire de editiile anterioare, anul acesta compania invita furnizorii si dezvoltatorii din domeniul solutiilor pentru retail sa le vorbeasca partenerilor despre produsele si serviciile lansate pe piata sau despre proiectele realizate in colaborare cu Magister in acest an.

“Anul acesta am avut multe provocari. Am reusit sa le facem fata, sa mergem mai departe si sa crestem. Suntem mandri ca in 2014 i-am certificat pe partenerii care au urmat noul sistem de invatamant prin platforma de eLearning Magister si abia asteptam sa celebram impreuna cu ei si cu ceilalti colaboratori un an incheiat cu succese atat pe plan comercial, cat si profesional. Alaturi de partenerii nostri, suntem pregatiti sa incepem noul an in forta” (Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software).

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


7 − = 3

false

false

false

false

false