Intalnirea Partenerilor Magister 2017 – Impreuna transformam provocarile in oportunitati

Intalnirea Partenerilor Magister 2017 – Impreuna transformam provocarile in oportunitati

In week-end-ul 3-5 noiembrie, la complexul turistic Cheile Gradistei – Fundata Resort, va avea loc cea de-a opta editie a Intalnirii Partenerilor Magister, eveniment consacrat in bransa specialistilor in solutii pentru retail din Romania.

Dupa cum v-am obisnuit, vom analiza impreuna rezultatele obtinute anul acesta de reteaua de parteneri Magister din toata tara si ii vom premia pe cei mai performanti.

De asemenea, vom pregati terenul pentru 2018 – un an cu multiple provocari pe piata de retail, schimbari legislative majore si mult-asteptata implementare a noilor case de marcat electronice fiscale. Cum putem transforma impreuna aceste provocari in oportunitati? Ce trebuie sa facem pentru a pregati terenul si pentru a-i ajuta pe comercianti sa se pregateasca, la randul lor? Iata intrebarile la care va invitam sa gasim impreuna raspuns la Intalnirea Partenerilor Magister 2017!

Evenimentul de anul acesta va rezerva si alte noutati importante:

  • Dupa cum stiti deja, de cateva luni avem in oferta doua modele performante de imprimante fiscale inteligente, Athlos V-WS si respectiv FMC Epson TM-T810 – primele de acest tip fabricate integral in Romania. Cum pot fi acestea utilizate pentru o eficienta maxima in activitatea cotidiana in retail, va vor explica specialistii din cadrul departamentului de suport tehnic Magister;
  • De curand, in portofoliul nostru de produse s-au adaugat solutii noi: sistemele de siguranta /antifurt de la Wellpoint, care ofera o rezolvare practica la stringenta problema a gestionarii pagubelor, ce preseaza toti managerii de magazine;
  • Impactul noutatilor legislative si tendinta maximizarii vanzarilor in anul 2018;
  • Multe alte informatii de interes pentru specialistii din domeniul furnizarii de solutii pentru retail.

Cum Intalnirea marcheaza 15 ani de activitate ai companiei noastre si reuneste deopotriva Partenerii Certificati Magister si Dealerii Autorizati SmartCash, este un bun prilej sa discutam cum putem consolida, in viitorul apropiat, colaborarea in cadrul retelei Magister, astfel incat sa dezvoltam impreuna solutii performante si sa extindem portofoliul de implementari in concordanta cu schimbarile iminente de pe piata de retail.

Desigur, pe langa informatiile de interes dezbatute in cadrul evenimentului, vom avea prilejul sa ne relaxam si sa ne distram impreuna intr-un ambient primitor, iar peisajul din Cheile Gradistei – Fundata ne va imbia la plimbari.

Asadar, va asteptam cu drag la Intalnirea Partenerilor Magister 2017, sa consolidam bazele unui parteneriat puternic pentru anul viitor.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 3 = 6

false

false

false

false

false