Întâlnirea Partenerilor Magister 2017 – Împreună transformăm provocările în oportunități

Întâlnirea Partenerilor Magister 2017  – Împreună transformăm provocările în oportunități

În week-end-ul 3-5 noiembrie, la complexul turistic Cheile Grădiștei – Fundata Resort, va avea loc cea de-a opta ediție a Întâlnirii Partenerilor Magister, eveniment consacrat în branșa specialiștilor în soluții pentru retail din România.

După cum v-am obișnuit, vom analiza împreună rezultatele obținute anul acesta de rețeaua de parteneri Magister din toată țara și îi vom premia pe cei mai performanți.

De asemenea, vom pregăti terenul pentru 2018 – un an cu multiple provocări pe piața de retail, schimbări legislative majore și mult-așteptata implementare a noilor case de marcat electronice fiscale. Cum putem transforma împreună aceste provocări în oportunități? Ce trebuie să facem pentru a pregăti terenul și pentru a-i ajuta pe comercianți să se pregătească, la rândul lor? Iată întrebările la care vă invităm să găsim împreună răspuns la Întâlnirea Partenerilor Magister 2017!

Evenimentul de anul acesta vă rezervă și alte noutăți importante:

  • După cum știți deja, de câteva luni avem în ofertă două modele performante de imprimante fiscale inteligente, Athlos V-WS și respectiv FMC Epson TM-T810 – primele de acest tip fabricate integral în România. Cum pot fi acestea utilizate pentru o eficiență maximă în activitatea cotidiană în retail, vă vor explica specialiștii din cadrul departamentului de suport tehnic Magister;
  • De curând, în portofoliul nostru de produse s-au adăugat soluții noi: sistemele de siguranță /antifurt de la Wellpoint, care oferă o rezolvare practică la stringenta problemă a gestionării pagubelor, ce presează toți managerii de magazine;
  • Impactul noutăților legislative și tendința maximizării vânzărilor în anul 2018;
  • Multe alte informații de interes pentru specialiștii din domeniul furnizării de soluții pentru retail.

Cum Întălnirea marchează 15 ani de activitate ai companiei noastre și reunește deopotrivă Partenerii Certificați Magister și Dealerii Autorizați SmartCash, este un bun prilej să discutăm cum putem consolida, în viitorul apropiat, colaborarea în cadrul rețelei Magister, astfel încât să dezvoltăm împreună soluții performante și să extindem portofoliul de implementări în concordanță cu schimbările iminente de pe piața de retail.

Desigur, pe lângă informațiile de interes dezbătute în cadrul evenimentului, vom avea prilejul să ne relaxam și să ne distrăm împreună într-un ambient primitor, iar peisajul din Cheile Grădiștei – Fundata ne va îmbia la plimbări.

Așadar, vă așteptăm cu drag la Întâlnirea Partenerilor Magister 2017, să consolidăm bazele unui parteneriat puternic pentru anul viitor.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 1 = 9

false

false

false

false

false