Întâlnirea Patronatului Comercianților de Case de Marcat 2014, la final

Întâlnirea Patronatului Comercianților de Case de Marcat 2014, la final

Cea de-a saptea intalnire a Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania a avut loc week-end-ul trecut, 17-19 octombrie, la hotel Danubius din statiunea Sovata. Evenimentul a reunit aproximativ 115 de firme din toata tara, care activeaza in domeniul solutiilor pentru retail. Anul acesta, intalnirea Patronatului a celebrat 20 de ani de activitate a importatorului Datecs in Romania, Danubius Exim.

Compania Magister Software a fost reprezentata la eveniment de Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software si vicepresedinte al patronatului, si de directorul comercial al companiei, Florin Mihai Paraschiv.

A doua zi a intalnirii a fost dedicata workshop-ului profesional intitulat „Suntem pregatiti pentru noile case de marcat?”, unde directorii firmelor importatoare de aparatura fiscala si-au expus opiniile cu privire la implicatiile masurii anuntate de Ministerul Finantelor la inceputul acestui an. Directorii Danubius Exim, Gip Tronic si Alt Cash Impex au avut prilejul sa isi prezinte viziunea asupra viitorului caselor de marcat din Romania.

Alaturi de ceilalti vorbitori, Dor Bujor Padureanu le-a vorbit participantilor despre un impact posibil al modificarii legislatiei AMEF asupra solutiilor informatice de gestiune pentru magazine, precum si despre posibilitatile de optimizare a relatiei comerciantilor cu ANAF printr-o mai buna colaborare cu membrii Patronatului.

Un aspect important al activitatii din domeniul solutiilor pentru retail discutat la intalnirea de anul acesta a Patronatului l-a reprezentat necesitatea instituirii unui cadru coerent de calificare si verificare a personalului in vederea asigurarii calitatii serviciilor prestate de catre tehnicienii AMEF si IT din bransa.

Lucrarile din acest week-end ale Patronatului s-au finalizat cu stabilirea noilor obiective ale organizatiei pentru perioada urmatoare si cu identificarea mijloacelor de imbunatatire a colaborarii cu Ministerul Finantelor si agentiile din teritoriu ale acestuia.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


4 + = 5

false

false

false

false

false