Lansare hypermarket JYSK la Arad

Lansare hypermarket JYSK la Arad

Solutia SmartCash RMS a fost implementata in al noualea magazin JYSK din Romania, la Arad, la finalul lunii noiembrie 2008.
Fiind deja o marca recunoscuta in Romania, dupa 2 ani de activitate si un succes neasteptat la cumparatori, reteaua JYSK se extinde rapid, bazandu-se pe o reteta sigura: combinatia unei solutii proprii de backoffice pe principiul platformei Navision ERP si frontoffice-ul SmartCash POS, cele doua comunicand prin intermediul interfetei special creata SmartCash POS Gateway.
Sistemul este adaptat de specialistii de la Magister Software potrivit necesitatilor si specificului magazinelor JYSK, oferind tot suportul necesar la lansarea magazinului pentru ca apoi asistenta tehnica sa fie oferita de partenerul certificat zonal firma Vesper din Timisoara.
Solutia din frontoffice consta in cinci puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip EloTouch POS, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic, sertare de bani si display-uri client.
Oferta magazinelor JYSK este foarte variata, incepand cu obiecte decorative pentru casa, pana la mobilier, plapumi sau cearceafuri.

false

false

false

false

false