Lantul de alimentare Zexe a optat pentru SmartCash RMS

Clubul Zexe, care detine deja o locatie cu restaurant in cartierul Tei din Bucuresti, a deschis in vara 2009 doua magazine de tip linie automatizata de autoservire propunand o oferta variata de mancaruri. Magazinele sunt amplasate in zonele Piata Domenii si bulevardul Dacia din Bucuresti.
Alimentarele functioneaza pe baza unei solutii monopost cu imprimante fiscale si terminale SmartCash POS.
Aplicatia SmartCash Shop in versiune Professional asigura gestiunea la nivel de backoffice magazin iar versiunea NetCenter instalata la centrala de magazine
constituie motorul de intretinere si actualizare incrementala a nomenclatoarelor centrale de produse, clienti si furnizori.
Platforma SmartCash RMS se dovedeste a fi foarte eficienta in cazul acestui tipar de magazine datorita in principal vitezei crescute de vanzare, cadenta ridicata de plata fiind esentiala, dar si gratie posibilitatii de integrare cu foarte multe echipamente retail, in special cele de cantarire, foarte importante in cazul unei linii de autoservire. SmartCash RMS mai ofera posibilitatea automatizarii comenzilor de livrare la domiciliu.

false

false

false

false

false