Modele noi de case de marcat compatibile cu SmartCash RMS

Incepand cu luna septembrie 2009 platforma de aplicatii software pentru retail SmartCash RMS ofera suport pentru cateva modele noi de case de marcat: Activa Star, Activa Royal, Activa Magic (furnizor Gip Tronic Service) si Total S (furnizor Valmed Freemex).
Cel mai important aspect legat de introducerea acestor modele in lista de echipamente compatibile cu SmartCash RMS este ca aceste case de marcat pot functiona in regim de imprimantă fiscală prin intermediul unei interfete PC. Modelele sunt destinate utilizarii in magazine de dimensiuni medii (alimentare, supermarket-uri, magazine diverse) cu numar mare de repere si un numar mediu de tranzactii pe zi. Implementarea unei astfel de solutii prezinta o optiune low cost dar eficienta in aceasta perioada.
Casele de marcat Activa prezinta functionalitati diversificate incepand cu afisaj dublu cu caractere alfanumerice, rapoarte zilnice sau periodice, imprimare termica, pana la existenta mai multor porturi seriale pentru conexiunea cu alte echipamente fiscale.
Va rugam sa consultati specificatiile tehnice pentru fiecare model pe site-ul nostru la capitolul Produse si Solutii/Echipamente Retail/Case de marcat Offline.

false

false

false

false

false