Noi implementari SmartCash RMS la Botosani

Noi implementari SmartCash RMS la Botosani

Partenerul nostru certificat in judetul Botosani, firma Microtehnica, s-a remarcat de la bun inceput printr-o seriozitate profesionala, instalarile sale fiind numeroase si constante in fiecare luna.
In luna noiembrie 2007 firma Microtehnica a efectuat doua instalari ale solutiei SmartCash RMS, in minimarket-ul Euro Market, din localitatea Trusesti, judetul Botosani si in depozitul Panda din orasul Botosani.
Solutia din magazinul Euro Market se bazeaza pe o versiune Professional SmartCash Shop, ce se incadreaza in categoria magazinelor mici cu autoservire, cu sistem POS, un cantar digital si un singur calculator in backoffice. De remarcat timpul foarte rapid in care a fost instalat tot sistemul, doar 2 zile.
Orice solutie oferita de Magister Software poate fi implementata intr-un timp record, mai ales daca solutiile sunt achizitionate in regim OEM, cu aplicatiile pre-instalate si echipamentele pre-configurate, astfel incat se asigura un minim de probleme la sediul clientului.
O solutie similara functioneaza si la depozitul Panda, adaptata la necesitatile unui mediu mai dur. Serverul MultiCom indeplineste aici rolul cel mai important, controland activitatea si functionand ca statie de lucru atunci cand e nevoie.

false

false

false

false

false