Noi solutii pentru comercianti, prezentate la EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Intre 16 – 19 mai 2018, la EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din Romania dedicata industriei de retail, comerciantii au descoperit tendintele in domeniu, precum si noi solutii menite sa-i sprijine in contextul tot mai dificil de pe piata. Printre acestea se numara si SmartCash 360 – un pachet software dedicat micilor comercianti, dezvoltat si lansat de Magister Software la standul dedicat industriei retail.

Evenimentul desfasurat la Romexpo a atras comercianti din diferite domenii: horeca, macelarii, cofetarii, patiserii etc. Multi dintre acestia aveau pe lista de “cumparaturi” si un software capabil sa acopere necesitatile unei mici afaceri de retail. L-au gasit la standul Magister Software, care tocmai a lansat o noua solutie dedicata indeosebi afacerilor aflate la inceput de drum: SmartCash 360.

Incluzand versiuni speciale ale programelor SmartCash POS si SmartCash Shop, destinate micilor comercianti, pachetul promotional SmartCash 360 ofera toate functionalitatile necesare pentru desfasurarea unei mici afaceri de retail sau horeca. Componentele incluse in noul pachet, SmartCash Shop versiunea Lite 360 si SmartCash POS versiunea Standard 360 sunt versiuni speciale ale programelor SmartCash POS si SmartCash Shop, destinate micilor comercianti, persoane juridice.

Noul pachet software  dedicat exclusiv comerciantilor de case de marcat, denumit SmartCash 360 permite rularea unui magazin sau a unui restaurant complet functional, dupa doar 5 click-uri, fiind cel mai usor de instalat program pentru retail de pana acum.

“Inca de la inceputurile companiei noastre, acum 16 ani, ne-am adresat comerciantilor autohtoni cu viziune din Romania. Ne bucuram sa sustinem in continuare micile afaceri din comert prin noua solutie SmartCash 360 si stim ca functionalitatile incluse ii vor ajuta sa fie mai eficienti si mai profitabili printr-un control sporit asupra vanzarilor si un management mai riguros al afacerii”, a declarat Dor Bujor Padureanu, director general Magister Software.

Tot in cadrul EXPO SHOP – Future Retail Solutions, vizitatorii au putut testa functionalitatile platformei SmartCash Retail Management System 2018, precum si modul in care aceasta se integreaza cu echipamente specializate pentru comertul modern (case de marcat, imprimante fiscale, cantare electronice etc.), precum si tendințele actuale în comerțul cu amănuntul si interconectarea cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicații ERP, sisteme statistice).

Alaturi de comercianti, la eveniment au participat distribuitori, parteneri si consultanti din domeniu, cei care fac posibila dezvoltarea vectorilor de integrare, contribuind astfel la perfectionarea si adaptarea continua a functionalitatilor SmartCash la profilul si necesitatile afacerilor pe care le deserveste.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 + = 9

false

false

false

false

false