Portofelul Electronic – noutate absolută pentru restaurantele cu autoservire

Portofelul Electronic – noutate absolută pentru restaurantele cu autoservire

Magister Software lanseaza in premiera in Romania Portofelul Electronic, o solutie inovatoare de servire destinata unitatilor de tip restaurant cu autoservire sau magazinelor multi-departamentale.

Implementata pentru prima oara in Romania in cadrul restaurantului Maestro din Cluj-Napoca, noua solutie permite inregistrarea comenzilor in paralel cu servirea efectiva, imbunatatind semnificativ viteza de servire. In plus, clientii sunt eliberati de obligatia platii imediate a comenzii si pot savura o experienta apropiata de cea a unui restaurant à la carte.

Folosind un portofel electronic primit la intrarea in restaurant sau propriul card de fidelitate in cazul clientilor existenti, toate felurile de mancare comandate sunt inregistrate electronic.

Restaurant La Casa, Cluj

La iesirea din restaurant, prezentand portofelul electronic, clientul isi achita comanda integrala fara intarzieri in procesarea bonului.

Noul mod de servire reprezinta o premiera absoluta in Romania, conceptul fiind adus pe piata de compania La Casa Ristorante Pizzeria Pane Dolce din Cluj-Napoca in cadrul restaurantului Maestro, recent renovat, situat pe Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 104, in incinta Maestro Business Center.

Daca aveti drum prin Cluj, merita sa vizitati restaurantul Maestro pentru o experienta a mesei de pranz pe care sigur nu o veti uita. Functia Portofel Electronic este inclusa in versiunea SmartCash RMS 2015, lansata de Magister Software la inceputul acestui an.

Despre Autor

Stefania Moraru, Asistent PR & Marketing, Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


4 + 2 =

false

false

false

false

false