Programul Partener Certificat Magister – perfectionare continua pe piata serviciilor pentru retail

Programul Partener Certificat Magister – perfectionare continua pe piata serviciilor pentru retail

Programul nostru dedicat partenerilor certificati implineste sase ani de la lansare. Sase ani in care am invatat continuu, ne-am perfectionat, am ridicat standardele de pe piata solutiilor pentru retail astfel incat sa putem deservi cat mai bine comerciantii independenti din Romania. Acesta este, de altfel, singurul proiect de perfectionare continua pentru profesionistii din retail din Romania si ne bucuram sa facem echipa cu zeci de companii din toata tara, ce reunesc cei mai buni specialisti in domeniul serviciilor pentru comertul cu amanuntul.

Ca in fiecare primavara incepand din 2013, dupa un an de cursuri online pe platforma de e-learning Magister, a avut loc evaluarea in vederea eliberarii sau innoirii licentelor profesionale, ce vor fi valabile pana in primavara anului viitor.

Astfel, au participat 31 de companii din toata tara, dintre care cinci sunt nou-inregistrate, incadrate pe niveluri dupa cum urmeaza:

  • 7  firme au obtinut certificarea pentru primul nivel, cel de Centru de instalare autorizat;
  • 20 companii s-au certificat pentru al doilea nivel, drept Centru de training si interventie autorizat;
  • 4 parteneri au obtinut cel mai ridicat nivel, cel de Centru de service si suport tehnic autorizat.

In ceea ce priveste licentele profesionale pentru specialisti, 31 persoane s-au calificat pentru specializarea Tehnician de instalare si intretinere solutii SmartCash, 34 au obtinut licenta de Trainer autorizat SmartCash, iar 59 pe cea de Consultant solutii SmartCash. Din cei 124 de participanti inscrisi in cadrul programului, 21 de persoane sunt nou inscrise din echipele firmelor deja participante la program, semn ca partenerii dispun de noi resurse.

Comparativ cu editia anterioara, programul inregistreaza atat noi parteneri, cat si progrese la nivel de companie:

Cele patru Centre de service și suport tehnic autorizat, (Nivel 3 Certificare) din orașele Bacău – Velvet Com SRL, Craiova – ECR Systems SRL, Iași – INITA 1996 SRL și Satu Mare – Simon Electronics SRL și-au menținut certificarea și anul acesta și, totodată, au reușit să înscrie un număr sporit de tehnicieni în vederea licențierii profesionale.

Centrelor de training și intervenție autorizate (Nivel 2 certificare) li s-au alăturat companiile Detect Serv SRL si Data Speed SRL din judetul Cluj, Ready SRL din judetul Arad, Erika Power Systems SRL din judetul Constanta si Vlarox Fiscal SRL din judetul Maramures.

Parteneri-noi-Magister

Începând din acest an, compania Catem Store din Orastie, certificata pe nivelul 1, respectiv Centru de instalare autorizat, va implementa soluția SmartCash RMS în magazinele din raza judetului Hunedoara, având o echipă calificată și dornică de afirmare.

Am consolidat prezența noastră în toata tara si ne-am extins în zone geografice noi. Parteneriatele Magister Software sunt în continuă expansiune in zona de nord-est si in Dobrogea, acoperind astfel 98% din suprafata tarii prin cele 31 de companii partenere si 35 de dealeri SmartCash.

Comparativ cu anul 2018, am înregistrat o creștere remarcabilă, avand sute de profesionisti în reteaua noastra nationala, in 32 de judete din tara, asigurand clienților servicii complete si asistenta.

Programul Partener Certificat Magister se adreseaza tuturor specialistilor si furnizorilor de solutii pentru retail din tara, vizand perfectionarea si certificarea personalului din companiile de profil conform unor standarde unitare.

Daca vreti sa va verificati si extindeti cunostintele si sa va asigurati ca tineti pasul cu cerintele de pe piata serviciilor pentru retail, inscrieti-va si voi in noua editie a Programului Partener Certificat Magister, 2019-2020, aici: https://www.magister.ro/inscriere-certificare-magister/

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 7 = 13

false

false

false

false

false