Reteaua Agropan in extindere, avantajele unei solutii complete

Compania Agropan Prodcom cu sediul in Gherla, judetul Cluj, a lansat vara aceasta un lant de supermarketuri ce propune o varietate mare de produse alimentare, bazandu-se in principal pe specificul companiei – produsele de panificatie.
Centrala si depozitul se afla la Gherla iar cele trei magazine sunt distribuite in judet la Dej, in Sic si in Gherla.
La centrala functioneaza aplicatiile SmartCash Shop versiune NetCenter si SmartCash NetBridge pentru gestionarea si centralizarea datelor la nivel de retea, iar SmartCash Fidelity asigura accesul tuturor magazinelor la scheme de fidelizare si consultarea bazei de date a clientilor prin intermediul aplicatiei web disponibile. De asemenea, componenta sistemului SmartCash Mobility ofera posibilitatea comunicatiei cu terminale mobile de achizitie date pentru inventarierea produselor din magazine si din depozit.
Magazinele sunt dotate cu terminale de tip ATOM POS cu monitoare touchscreen si imprimante fiscale Datecs dar si cititoare de coduri de bare din familia Metrologic. Cantarirea produselor se efectueaza prin intermediul unor cantare digitale cu etichetare din gama DIGI.
Fiecare magazin are cate un MultiCom server pentru receptii si gestiune capabil sa interconecteze un numar mare de echipamente retail, dar si statii de lucru multifunctionale de tip SmartBox Workstation. Datorita dotarii cu terminale mobile de achizitie date procesul de inventariere este extrem de usor si rapid, la indemana angajatilor.
Agropan reprezinta un lant de magazine in extindere ce se bazeaza pe reputatia unui brand deja foarte apreciat in zona de vest a tarii gratie produselor de calitate si orientarii permanente catre client.

false

false

false

false

false