Rețeaua de magazine Policolor se extinde la nivel național

Rețeaua de magazine Policolor se extinde la nivel național

Dupa magazinele deschise in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj, compania Policolor a continuat extinderea retelei proprii de magazine cu un nou concept-store deschis la inceputul acestui an in Oradea. Acesta este amplasat pe strada G-ral Magheru nr. 11, in centrul orasului, si ofera vopsele si lacuri pentru aplicatii domestice, auto sau industriale, intr-un format de prezentare extrem de prietenos.
Reteaua de magazine Policolor este operata folosind platforma software SmartCash RMS de la Magister Software. Solutiile implementate in magazinele Policolor sunt adaptate specificului acestuia de business, asigurand managementul extrem de detaliat al produselor si al retetelor de preparare. Precizia de prelucrare a datelor in sistemul de gestiune este extrem de mare, unele retete continand ingrediente masurate in miligrame.
La nivelul sistemului de vanzare, solutia adoptata in magazinele Policolor este una bazata pe terminale tactile de ultima generatie, dotate cu aplicatia SmartCash POS dezvoltata de asemenea de compania Magister Software.
Solutia integrata pentru retail, SmartCash RMS, utilizata la nivelul intregului lant de magazine Policolor, permite managementul unitar al produselor si a stocurilor, stabilirea diferentiata a politicilor de pret de vanzare pentru fiecare magazin in parte, fidelizarea clientilor, precum si centralizarea tuturor documentelor emise.
In prezent, reteaua de magazine Policolor numara 9 unitati, in orasele Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca si Oradea, fiind in continua dezvoltare.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 1 = 8

false

false

false

false

false