Reteaua Original Marines se extinde la Constanta

Reteaua Original Marines se extinde la Constanta

Sub deviza „Cine traieste original, se imbraca original!” brand-ul italian Original Marines a patruns pe piata retail din Romania inca din 2005 lansand primul magazin in Bucuresti. Bazandu-se pe traditie, stil si originalitate, produsele Original Marines au cucerit cumparatorul roman datorita liniei deosebite de imbracaminte sport si casual dar si preturilor accesibile. Anul acesta reteaua se extinde deschizand un nou magazin la Constanta, in City Park Mall.
Reteaua de magazine Original Marines a adoptat solutiile SmartCash RMS inca de la inceput, asigurandu-si un sistem de vanzari automatizat bazat pe functionalitati multiple, gestiune completa, posibilitati de fidelizare clienti si schimb de date in timp real dintre centrala si magazine.
Partenerul certificat Magister Software pe judetul Constanta, firma RelSys Pro a realizat implementarea solutiei de la City Park Mall, finalizand in cateva zile instalarea programelor si a echipamentelor, training-ul personalului si oferind asistenta la deschiderea magazinului.
Solutia de tip monopost include un sistem POS ultra modern cu imprimanta fiscala si cititor de coduri de bare. La nivel de aplicatii, sistemul este asigurat de componentele SmartCash Shop in versiune Professional si SmartCash POS.

false

false

false

false

false