Reteaua Prenatal utilizeaza cele mai noi componente SmartCash RMS

Inca din luna iunie magazinul Prenatal din galeriile Carrefour Feeria si-a deschis portile spre deliciul tinerelor mamice. Magazinul din Bucuresti se alatura celorlalte peste 400 magazine Prenatal existente in lume (Italia, Spania, Portugalia, Mexic, Grecia, Cipru, Olanda, etc.).
Reteaua Prenatal a decis sa implementeze solutia SmartCash RMS datorita flexibilitatii sale si multiplelor posibilitati pe care le ofera la nivel de gestiune, centralizare date dar si integrare cu alte sisteme informatice (contabilitate, analiza si raportare, etc.).
Solutia din primul magazin Prenatal include aplicatia SmartCash POS instalata pe sistemul monopost care gazduieste si componenta de gestiune SmartCash Shop in versiune Professional.
La centrala de magazine platforma este completata de aplicatiile SmartCash NetBridge si SmartCash Oxygen. Fluxul de date din magazin este centralizat de catre SmartCash NetBridge ce transmite informatia catre SmartCash Oxygen pentru analiza si raportarea datelor din retea si catre SmartCash Fidelity pentru actualizarea bazei de date a clientilor.
Brandul italian Prenatal propune o gama larga de haine de o calitate foarte buna pentru copii si mamici si va asteapta cu campanii si reduceri importante.

false

false

false

false

false