Scoala de Vara Magister, de opt ani alaturi de comercianti

Scoala de Vara Magister, de opt ani alaturi de comercianti

S-a incheiat si Scoala de Vara Magister 2019, a opta editie a programului nostru de workshopuri gratuite pentru utilizatorii platformei software SmartCash RMS. Ne bucuram sa fim alaturi de comercianti, sa-i sustinem in activitatea lor si sa dezvoltam impreuna proiecte de succes in retailul romanesc.

In cadrul celor patru sesiuni tip workshop, colegii nostri Marina Bibac, Florin Mirel Bughirica si Razvan Sfetnic, analisti Magister, au prezentat participantilor cele mai recente functionalitati si optimizari implementate anul acesta in aplicatiile SmartCash RMS:

  • Utilizarea practica a functia pentru Comenzi automate in SmartCash Shop si respectiv a Planificatorului automat de comenzile generate;
  • Efectuarea unei Corectii de stoc si intocmirea Raportului de Gestiune cu Corectii Stoc si a Fisei de Depozit cu Corectii Stoc, precum si introducerea acestei optiuni si pe terminalul mobil Themis;
  • Introducerea locatiilor de marfuri in magazine si utilizarea lor in procesul de inventariere cu casa deschisa;
  • Noul registru de casa centralizat si managementul de numerar – modul care a cunoscut numeroase si importante modificari atat la nivel de magazine, cat si centralele de magazine.

Printre participanti s-au numarat comercianti si parteneri atat din Bucuresti, cat si din alte orase. Anual, toate punctele de lucru apartinand unor clienti precum Pronto ExpressOne Distribution Company, Barons EfectImprim Brasov sau Gladiola isi trimit drept reprezentanti la Scoala de Vara Magister zeci de utilizatori ai solutiei SmartCash RMS pentru a se pune la curent cu noutatile. Cum folosesc zilnic platforma, noile functii le pot usura considerabil munca si le fac afacerea mai eficienta si mai profitabila.

Ne-am bucurat sa avem alaturi la fiecare sesiune comercianti din diverse nise de activitate – atat utilizatori “veterani”, care utilizeaza inca de la inceputul afacerii solutia SmartCash RMS, precum German Market, Sasha & Vlad Company si Freywille Bucureşti, cat si retaileri care s-au alaturat de curand marii familii de clienti Magister – bun venit, Cofetaria Narcisa!

Totodata, ne-au fost alaturi parteneri Magister precum IIRUC Service, Catem Store SRL si GB Service, care ne reprezinta sau faciliteaza comercializarea solutiilor noastre in toate colturile tarii, asigurand clientilor consultanta specializata si suport comercial. Le multumim tuturor pentru participare si ii așteptăm cu drag și la viitoarele ediții.

Pana la Scoala de Vara Magister 2020, va amintim ca pe site-ul www.smartcash.ro gasiti numeroase resurse utile privind functionalitatile SmartCash. De asemenea, ne puteti adresa intrebari si propuneri pe forum, iar daca aveti nevoie de suport, colegii nostri din departamentul tehnic va stau cu drag la dispozitie. Contactati-ne!

Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019Scoala_de_vara_Magister_2019

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


6 − = 3

false

false

false

false

false