Scoala de Vara Magister 2018, la cea de-a saptea editie

Scoala de Vara Magister 2018, la cea de-a saptea editie

O noua editie a Scolii de Vara Magister a ajuns la final si iata ca se implinesc sapte ani de cand am lansat acest proiect. Sapte ani in care ne-au onorat cu prezenta sute de cursanti, deopotriva manageri de magazine si angajati in comertul cu amanuntul, sapte ani in care am descoperit impreuna lucruri noi, am infruntat provocarile si am gasit solutii impreuna.

Anul acesta, workshop-urile interactive din cadrul Scolii de Vara Magister au avut loc la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, atragand un numar de 85 cursanti. In cele patru zile de cursuri (3, 10, 17 si 31 august 2018), participantii au aflat noutatile recent implementate in platforma SmartCash RMS si cum le pot folosi in avantajul lor zi de zi in activitatea din magazine.

Dupa cum era de asteptat, principala tema a workshop-urilor gratuite din Scoala De Vara Magister 2018 a fost cea mai mare provocare pentru orice comerciant, in acest moment: implementarea noilor case de marcat cu jurnal electronic si ce implica noua lege in plan tehnic si operational.

Astfel, colegii nostri (Florin Bughirica – analist solutii software SmartCash, Monica Obretin – Consultant Solutii SmartCash RMS, Nicolae David – director tehnic si Dor Bujor Padureanu – director general Magister Software) au prezentat noile functionalitati si optimizari disponibile in platforma SmartCash RMS si cum va sustin acestea in procesul de tranzitie la noile norme si case de marcat, simplificandu-va munca in front-office si back-office din magazine:

  • centralizarea comenzilor de aprovizionare, planificatoarele de magazin, dispeceratul pentru comenzi de aprovizionare;
  • noul planificator de promotii globale;
  • modificari importante in sectorul alimentar (productie – DSV);
  • conectarea cu aplicatii uzuale de contabilitate (Saga, WizCount, WinMentor);
  • integrarea cu platforma Metro si cu diverse platforme ERP sau eCommerce, folosind tehnologia web REST;
  • dezvoltari POS destinate sectorului HoReCa;
  • modificari aduse sistemului de retete cu consumuri pe niveluri multiple;
  • noi functii media-display;
  • noutati pentru detinatorii de magazine online;
  • avantajele oferite de SmartCash Oxygen, aplicatia noastra online de business intelligence. Nici nu stiti cat de usor se conduce un magazin de la distanta!

Ca de obicei, workshop-urile au fost interactive: participantii au adresat intrebari consultantilor nostri si au facut schimb de experienta privind utilizarea solutiilor SmartCash in diferite nise de retail.

Va asteptam cu drag si la Scoala de Vara Magister 2019! Iar pana atunci, asteptam intrebarile si sugestiile pe forumul www.smartcash.ro.

Pentru traininguri specializate in magazine sau head-office, va rugam sa ne contactati la e-mail office@magister.ro sau telefon 031.821.01.50

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false