Scoala de Vara Magister, un avantaj competitiv pentru retaileri

Scoala de Vara Magister, un avantaj competitiv pentru retaileri

Anual, luna august aduce comercianților o noua ediție a proiectului Scoala de Vara Magister – un demers unic în branșa furnizorilor pentru retail din România. Ajuns la a șasea ediție, evenimentul constă într-o serie de workshop-uri gratuite, în care utilizatorii soluțiilor SmartCash RMS au ocazia de a-și perfecționa cunoștințele de utilizare a programelor și de a se pune la curent cu noutățile din retail.

În cadrul celor patru întâlniri săptămânale de căte trei ore, cei interesați de soluțiile SmartCash RMS au șansa de a-și perfecționa în mod gratuit cunoștințele de utilizare a platformei, deprinzând funcționalități esențiale pentru eficiența din activitatea cotidiana în retail, și-și împărtășesc experiența în calitate de utilizatori ai platformei software SmartCash RMS.

Totodată, pe www.smartcash.ro/forums – comunitatea online a utilizatorilor SmartCash – participanții la Școala de Vară Magister au posibilitatea de a propune teme de discuție si de a adresa întrebări, urmând să primească răspuns în cadrul întâlnirilor interactive din Scoala de Vară Magister.

Prin acest proiect, compania Magister abordează îndeosebi acele teme care îi preocupă pe comercianți, îi sprijină în procesul de perfecționare a personalului prin informațiile oferite, și stimulează performanța în operațiunile din magazine asigurând astfel un avantaj competitiv pe piața de retail modern din România. Cursanții vor putea adresa specialiștilor întrebări privind eventualele provocări în utilizarea la parametri optimi a platformei SmartCash RMS. Programul detaliat al Școlii de Vară Magister 2017 se poate consulta aici.

Anul acesta ne-am propus să acordăm sprijin managerilor de afaceri în retail și administratorilor de magazine și în acest sens, am inclus în cadrul workshop-urilor Școlii de Vară Magister, un workshop susținut de profesioniști, cu tema: Programe de fidelizare şi marketing prin instrumente inovatoare de tip discount și cash-back.

Vă invităm să urmăriți mai jos, integral, interviul video acordat de Florin Bughirică, analist soluții software, în cadrul Întâlnirii Partenerilor Magister, despre importanța programului Școala de Vară Magister, organizat în vederea perfecționării cunoștințelor de utilizare a platformei software SmartCash Retail Management System

Întâlnirile din cadrul Școlii de Vară Magister vor avea loc pe datele de 4, 11, 18 și 25 august, între orele 10:00 și 13:00, la sediul Magister Software de pe str. Radu de la Afumați nr. 62, sector 2, București.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Doritorii își vor confirma participarea la numărul de telefon 031.8210150, interior 104, sau prin e-mail, la adresa diana.ionescu@magister.ro.

 

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false