SmartCash RMS garanteaza eficienta in magazinele de confectii pentru copii

SmartCash RMS garanteaza eficienta in magazinele de confectii pentru copii

Aziz Bebe este un magazin mic si cochet, dedicat bebelusilor si mamicilor. Paleta de articole se compune din confectii si jucarii pentru cei mici.
Solutia de la Magister Software implementata la Aziz Bebe raspunde cu usurinta necesitatilor magazinului prin oferirea unor functionalitati ce asigura viteza mare de tranzactionare a stocului, interogarea in timp real a bazei de date, operare securizata ce permite controlul riguros al vanzarilor, incasarilor dar si posibilitatea de a limita aprovizionarile nerentabile.
Inafara de aplicatia SmartCash POS ce ruleaza in frontoffice impreuna cu un sistem cu imprimanta fiscala si care prezinta o fiabilitate de neegalat, programul SmartCash Shop in versiune Professional ce urmareste fluxul de marfa si organizeaza activitatile din magazin controland datele de pe un server centralizat, magazinul Aziz Bebe este dotat si cu un terminal mobil de achizitie de date ce relationeaza cu baza de date in timp real prin intermediul aplicatiei SmartCash Mobility. Comunicatia este realizata cu ajutorul retelei wireless. SmartCash Mobility impreuna cu terminalul mobil reprezinta cea mai performanta si scalabila solutie de inventariere mobila existenta pe piata, garantand operativitate crescuta.

false

false

false

false

false