SmartCash RMS, solutia preferata a magazinelor alimentare

Echipa tehnica Magister Software a realizat instalarea solutiei noastre in magazinul Mario & Any din Bucuresti. Mario & Any este un magazin alimentar cochet de dimensiuni medii, situat in zona Pietei Covasna din cartierul Berceni. Solutia solicitata se incadreaza in categoria magazinelor medii cu autoservire, dotat cu sistem POS si imprimanta fiscala in frontoffice si server dedicat in spatele magazinului, unde are loc activitatea de receptie si aprovizionare, se tine evidenta stocului si se face inventarierea produselor.
Cele trei cantare DIGI asigura suportul la raionul de mezeluri si legume & fructe, unul dintre ele fiind utilizat de clienti in regim self-service.
Datorita unui sistem POS performant (calculator EcoPOS marca Magister Software, imprimanta fiscala Datecs, tastatura programabila de 111 taste, monitor LCD, sertar de bani si cititor de coduri de bare Metrologic) procesul de vanzare se desfasoara cu usurinta, operatorii fiind supusi in prealabil unui training de utilizare a solutiei SmartCash POS.
Aplicatia de backoffice functioneaza pe varianta SmartCash Shop Professional, achitionata in regim OEM cu sistem preinstalat furnizat de Magister Software.

false

false

false

false

false