SmartCash RMS – solutia preferata de supermarket-urile de cartier

SmartCash RMS – solutia preferata de supermarket-urile de cartier

Partenerul certificat in judetul Botosani, firma Microtehnica, a finalizat implementarea solutiei SmartCash Retail Management System in primul supermarket din reteaua Tati, Botosani. Astfel, atat magazinul cat si centrala beneficiaza de o performanta sporita datorita unei platforme ultra moderne de management retail.
SmartCash Shop in versiune Professional asigura gestiunea si controlul fluxului de marfa in magazin din momentul receptiei si pana la vanzare.
Aplicatia SmartCash POS din frontoffice, extrem de usor de utilizat, este in masura sa proceseze tranzactii dificile datorita multiplelor functii pe care le ofera. Punctele de vanzare sunt dotate cu imprimante fiscale Datecs, terminale de tip ATOM POS, display-uri LCD, tastaturi programabile si cititoare de coduri de bare unidirectionale Symbol.
Sistemul de cantarire e bazat pe cantare performante de tip Mettler Toledo, care si-au demonstrat deja eficienta in medii solicitante, mai ales in cazul supermarketurilor de cartier.
Centrala de magazine este dotata cu server de date MultiCom pentru centralizarea datelor si comunicatie cu solutii complementare. Versiunea NetCenter a aplicatiei SmartCash Shop asigura circuitul bidirectional al datelor precum si actualizarea nomenclatoarelor in intreaga retea.
SmartCash RMS este solutia cea mai fiabila pentru supermarket-uri gratie, in principal, vitezei mari de tranzactionare si securitate a datelor care circula prin tot sistemul pentru ca sunt stocate in timp real pe serverul central.

false

false

false

false

false