SmartCash RMS versiunea 6, no cash cu MobilPay Wallet

SmartCash RMS versiunea 6, no cash cu MobilPay Wallet

Clienţii magazinelor și rețelelor de magazine care utilizează soluția SmartCash POS au posibilitatea, începând cu versiunea 6 a platformei SmartCash RMS, de a efectua plăți cu portofelul electronic prin MobilPay. Aplicația MobilPay Wallet, dezvoltată de compania Netopia, a fost integrată cu succes în platforma SmartCash RMS iar avantajul acestei aplicații este ca poate fi folosită de clienții oricărei bănci.

Rețeaua Carrefour Express operează cu platforma SmartCash RMS și a implementat plata cumpărăturilor la casele de marcat folosind aplicația mobilă de portofel electronic mobilPay Wallet integrată. Acest serviciu este deja disponibil în toate magazinele din rețeaua Carrefour Express.

Aplicația funcționează prin scanarea unui cod QR la apropierea telefonului de POS-ul compatibil, efectuând astfel plata automat. Clienţii lanţului de retail pot descărca gratuit aplicaţia mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce îşi înregistrează un card în aplicaţie, aceştia pot plăti cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea codului afişat la casa de marcat.

Cele mai importante rețele de producători sau comercianți din diverse domenii și zone ale țării, utilizatori ai soluțiilor SmartCash RMS urmează să ofere clienților posibilitatea plății folosind aplicația mobilă de portofel electronic mobilPay Wallet integrată în platforma SmartCash RMS, printre aceștia se număra Il Passo și La Femme.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − = 3

false

false

false

false

false