Solutiile Magister Software in magazinele din Iulius Mall Timisoara

Solutiile Magister Software in magazinele din Iulius Mall Timisoara

La Timisoara s-a deschis pe 21 octombrie Iulius Mall, primul mall regional de tip greenfield din Romania, cel mai mare proiect de real estate din Timisoara in ultimul an. Multe brand-uri romanesti si internationale s-au grabit sa-si rezerve spatiu de expunere in acest complex comercial.
Inaugurarea Iulius Mall Timisoara a constituit prilejul de extindere a retelei River Woods in vestul tarii si totodata a insemnat perpetuarea traditiei SmartCash Shop. Acest program insoteste toate magazinele din retea, fiind adaptat necesitatilor mereu crescande ale unui brand de renume dezvoltat pe piata romaneasca.
Solutia este aceeasi ca in magazinele din Bucuresti: sistemul SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs FP550T. In frontoffice functioneaza un sistem POS de tip Eco POS cu display touch screen. Serverul de backoffice MultiCom Shop Server, produs de Magister Software, isi asuma rol de statie de lucru si server simultan, asigurand toate functiile magazinului.
Actualizarea automatizata a nomenclatorului de produse si receptia pe baza de fisiere packlist se realizeaza prin intermediul unui Plug-In personalizat, creat de Magister Software. Raportarea vanzarilor se face pe baza situatiilor de vanzari transferate in format Excel, fara interfata specializata.

false

false

false

false

false