Claudia
7 instalari SmartCash Shop la Carrefour Constanta
17 octombrie 2006

Sapte magazine noi care folosesc SmartCash Shop s-au deschis in centrul comercial Carrefour din Constanta. Cele sapte se alatura magazinelor din cadrul acelorasi retele prezente si in centrele comerciale din Bucuresti: Bata, Carré Blanc, La femme, Sport & Fashion, Super Sport, NafNaf, Stop & Go. Instalarile din cadrul Carrefour Constanta consolideaza pozitia solutiei SmartCash Shop in aceasta zona.
Solutiile preferate de aceste magazine sunt de tip Retea, monopost, datorita specificului lor (magazine de tip confectii si incaltaminte). Multumita sistemului modular si organizat de implementare s-au putut respecta fara intarziere termenele de deschidere.
Cele 7 magazine au fost deschise intr-un timp record gratie eforturilor echipei de la Magister Software formata din 3 specialisti, care au colaborat excelent cu partenerii nostri certificati de la firma Rel Sys Pro din Constanta. Alaturi de Magister Software, reprezentantii Rel Sys Pro au efectuat totodata in aceasta perioada si training-ul de implementare practica consolidand astfel cunostintele acumulate la cursul teoretic de acum 2 luni sustinut la sediul Magister Software.
Magazinele Bata, Carré Blanc si La Femme nu mai sunt la prima instalare SmartCash Shop, brandurile devenind de cativa ani reprezentative pentru portofoliul de clienti al Magister Software.
NafNaf este primul magazin dintr-un lant nou de magazine, reprezentat in Romania prin firma Texas, bazat pe un concept in franchiza ce a ales o solutie touchscreen. Stop & Go este un brand francez de incaltaminte, nou in Romania.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!