Soluții

Retail

Soluțiile noastre acoperă toate formatele comerciale, indiferent de complexitate, de la magazine sau cafenele până la hypermarket-uri sau depozite cash & carry.

Magister dezvoltă soluții pentru retail de 20 de ani. Secretul numărului mare de implementări de succes este sinergia dintre platforma software SmartCash RMS pe care o dezvoltăm continuu, echipamentele premium furnizate și serviciile standardizate de implementare disponibile pe întreg teritoriul țării.

FORMATE COMERCIALE

Hypermarket

 Sistemele noastre sunt folosite la toate nivelurile operaționale pe care acest format comercial complex le necesită. Suntem singurul furnizor de solutii end-to-end pentru hypermarketuri din România.

Supermarket

Motivele pentru care soluțiile noastre pentru supermarketuri au fost alese de clienți, sunt legate de fiabilitatea soluției și de capacitatea de administrare cu un personal redus numeric a lanțurilor de supermarketuri.

Minimarket

Majoritatea francizelor din segmentul proximitate sunt operate cu sisteme Magister. SmartCash RMS este cel mai popular software din România pentru magazinele de tip minimarket.

 

Magazine Individuale

În oferta noastra veți găsi totdeauna soluții simple, destinate firmelor la început de drum. Pe măsură ce compexitatea activității comerciale crește, puteți trece la o soluție mai puternică, gata să vă vină în ajutor când dați de greu.

Restaurante

Daca sunteți în căutarea unei soluții precise și corecte pentru restaurante, care reprezintă fără compromisuri fiecare vânzare pe bonul fiscal, atunci aveți în soluțiile noastre un prieten de nadejde.

Cafenele

Pentru acest format comercial contează cel mai mult viteza de vânzare concretizată în interfețele touchscreen intuitive ale sistemelor noastre POS și versatilitatea preluarii comenzilor de la clienți.

Fashion

Clienții apreciaza cel mai mult la soluțiile noastre pentru magazine de confecții sau încălțăminte posibilitatea de a utiliza nomenclatoare cu un numar foarte mare de produse și abilitatea de a propaga rapid politicile comerciale într-o rețea de magazine.

Cofetării - Patiserii

Pentru acest format, cel mai apreciat este sistemul nostru de preluare a comenzilor în așteptare, încasarea de avansuri și managementul strict al laboratoarelor de producție.

Librărie - Papetărie

Mari lanțuri de librării folosesc soluțiile noastre datorită numărului mare de repere ce pot fi gestionate, care sunt caracteristice acestui tip de bussines. Contează desigur si engine-ul exact de management în timp real al stocurilor.

Cash & Carry

Mulțumită funcționalităților orientate spre vânzarea ultrarapidă cu factura sau bon fiscal, soluțiile noastre au devenit o alegere frecventă pentru proprietarii de depozite cash & carry. Extensiile eCommerce B2B ajută la primirea rapidă a comenzilor de la clienți.

Depozite Retail

Soluțiile noastre pot fi utilizate cu succes în toate zonele operaționale ale afacerilor de retail. Un astfel de exemplu sunt depozitele zonale sau teritoriale care aprovizioneaza platformele de retail, indiferent de tipul de marfuri procesate.

Depozite Bricolaj

Pentru sectorul retail din construcții, soluțiile noastre asigură o flexibilitate ridicată în procesarea comenzilor foarte specializate, susținută de un sistem de colectare mobilă de date de ultimă generație.

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI?

Risc Redus în Implementare

Compania noastra asigură finanțarea pentru toate proiectele implementate gestionând direct relația contractuală cu fiecare client.

Soluțiile Magister pentru retail au o rată de succes a implementării de 99,8%. Nivelul ridicat de know-how specializat, disponibil atât direct cât și prin rețeaua noastra naționala de Parteneri Certificați garantează o implementare de succes.

Orice proiect Magister beneficiază de un plan de implementare adaptat fiecărui tipar de soluție în parte, iar relația dintre echipele de implementare sunt gestionate folosind unelte moderne de management de proiect.

Software Premium

Toate soluțiile noastre pentru retail se bazează pe SmartCash RMS platforma software pe care o dezvoltam de aproape 25 de ani.

Gradul ridicat de adopție, sursele multiple de informare și comunitatea mare de utilizatori sunt garanția cea mai puternică pe care un software îl poate avea.

Echipamente Certificate

În cadrul soluțiilor Magister sunt furnizate exclusiv echipamente certificate pentru funcționarea ireproșabilă împreună cu software-ul furnizat, în regim de solicitare intensă.

Acoperire Națională

Multumită programelor de parteneriat consecvent implementate in ultimii 17 ani, punem la dispoziția clienților noștri cunoștințele a peste 250 de tehnicieni și consultanți autorizați care vă vor ajuta în implementare, oriunde ar fi locația dvs. de instalare.

Suport Tehnic Național

Rețeaua noastră de suport tehnic autorizat include 5 centre teritoriale care subordoneaza 32 de companii subcontractoare. Astfel apelând un call center unic, beneficiați de servicii de întreținere cu deplasare pe întreg teritoriul țarii, până și în localitățile cele mai izolate.

RECOMANDĂRI

Câteva cuvinte din partea clienților noștri pentru le care suntem recunoscători.

Considerăm că un brand puternic și o soluție performantă din punct de vedere tehnic pot să aducă comerțul tradițional în secolul 21 și chiar să devină un concurent puternic pentru marii retaileri.  În viitor dorim ca parteneriatul nostru cu Magister să se fructifice în cât mai multe magazine moderne, cu branduri care au câștigat încrederea consumatorilor și cu servicii ireproșabile.

Lucian Hudea

Sales Manager, CBA Nord-Vest, Satu Mare

Acum câțiva ani, am intrat pe internet și întamplator, am găsit reclama acestei firme producătoare de software, româneasca. Mă bucur tare mult că i-am ales. Constat cu plăcere că sunt în acest moment cei mai buni jucători de pe piață. Mă bucur să văd că am crescut alături de ei. Mă ajută teribil în afacerea pe care încerc să o conduc.

Bogdan Gheorghian

Administrator, Minimarket Andras, București

Transmiteți întregii echipe Magister mulțumiri din partea noastră. Fără SmartCash și ajutor din partea echipei Magister, nu cred că reușeam să ajungem până aici. Sper să continuăm tot așa atât noi, cât și voi!

Cornel Rusu

Administrator, Franciza German Market, Cluj Napoca

Odată cu schimbarea locației, am decis să schimbăm și programul de gestiune. Pot spune că am pornit cu dreptul în alegerea acestui sistem pentru că în anii scurși de atunci, a fost un ajutor major în dezvoltarea activității firmei. Cu SmartCash avem un control absolut al activității și al angajaților. Vă pot recomanda cu căldură compania Magister!

Ana Maria Marinescu

Proprietar, Maurana Cash & Carry, București

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest