EVENIMENTE MAGISTER

Astazi, 4 august, a inceput Scoala de Vara Magister 2023!

Astazi, 4 august, a inceput Scoala de Vara Magister 2023!

Participantii la Scoala de Vara Magister au adresat intrebari legate de noile implementari si dezvoltari SmartCash RMS, precum integrarea SAFT prin SmartCash BookKeeping Connector, conexiunea cu programele Saga, WinMentor Enterprise, Petrescu etc., exportul facturilor, utilizarea programelor SmartCash RMS in cloud public sau privat si sistemul de licentiere electronica.

Scoala de Vara Magister

Scoala de Vara Magister

Scopul Scolii de Vara Magister este acela de a ajuta comunitatea utilizatorilor platformei noastre software sa o exploateze cat mai complet, beneficiind de toate noutatile implementate.

Pregătiți pentru viitor? Începe programul Integrator Magister!

Pregătiți pentru viitor? Începe programul Integrator Magister!

Am prezentat partenerilor – prezenti in numar mare si de data aceasta la Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata intre 1-3 noiembrie a.c. la Complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, – planurile noastre pentru perioada urmatoare, respectiv programul Integrator Magister, in care vom valorifica experienta de doua decenii prin extinderea ariei de activitate si in alte domenii de business.

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest