Premiile Magister 2016: Top 3 Dealeri Autorizati SmartCash RMS


Premiile Magister 2016: Top 3 Dealeri Autorizati SmartCash RMS

Anul acesta a adus schimbari majore in topul Dealerilor Autorizati SmartCash RMS. Sambata, 12 noiembrie 2016, in cadrul Conferintei Partenerilor Magister 2016, Directorul Comercial Magister a inmanat impreuna cu Directorul Comercial, Premiile Magister 2016 celor mai dinamici Dealeri Autorizati SmartCash.

Pe primul loc s-a clasat compania Simon Electronics S.R.L. din Satu Mare,reprezentata prin domnului Simon Stefan, director general.

A fost o surpriza anul acesta sa fim pe primul loc in topul Magister Software. Eu sunt multumit de efortul depus, de ajutorul pe care l-a oferit echipa Magister Bucuresti si foarte multumit de echipa noastra din Satu Mare

Redam mai jos interviul acordat de domnul Stefan Simon, Director General Simon Electronics Satu Mare


Locul al II-lea a fost ocupat de firma Velvet Com din Bacau, reprezentata la Intalnirea Partenerilor Magister 2016 prin doamna Adriana Nastase, Director General.

Adriana Nastase, directoarea firmei Velvet Com din Bacau, ne-a impartasit in interviul acordat, detalii despre schimbarea radicala de viziune si strategie in modalitatea de vanzare, pentru anul 2017, in contextul noilor schimbari legislative.

Locul trei a revenit, companiei Maart Consiliere Afaceri, Dealer Autorizat SmartCash, reprezentata in cadrul Intalnirii Partenerilor Magister 2016, prin Marius Mateis, director general.

Inca un an in care suntem din nou in top vanzatori ai solutiilor de retail ale Magister Software.[...] Ce cred eu ca o sa se intample in viitorul apropiat, odata cu schimbarea legii aparaturii fiscale, de care tot se aude de vreo 2 ani de zile este ca, cel putin la nivel de case de marcat, va fi o crestere foarte mare a vanzarilor.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

1 Comentariu

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 5 = 3

false

false

false

false

false