Claudia
Cea mai mare cofetarie din Campulung functioneaza prin SmartCash Shop
18 iulie 2005

Cofetaria, patiseria si terasa Iepurasul apartinand firmei Sorama Bussines Rom SRL din Campulung Muscel, Arges, a optat recent pentru instalarea programului SmartCash Shop. Patiseria & cofetaria Iepurasul este cea mai mare si mai cunoscuta locatie de acest gen din Campulung, fiind amplasata chiar in centrul orasului, vis-a-vis de hotel Muscel. Cofetaria se bucura de o imensa popularitate in zona, fiind un reper si un loc de intalnire mai ales pentru tineri.
Magazinul functioneaza in prezent pe baza a doua POS-uri in frontoffice si un server multifunctional in backoffice. Ca si inovatie, cele doua cantare CAS sunt conectate direct la POS-uri. Specialistii de la Magister Software s-au ocupat de instalarea si implementarea solutiei timp de 6 zile, asigurand o buna functionare a sistemului si o excelenta coordonare intre front si backoffice.
Asistenta tehnica ulterioara va fi oferita magazinului Iepurasul de catre firma Deck Birotica Group, partenerul certificat Magister Software in zona judetului Arges.
SmartCash Shop a fost cu siguranta un succes la Arges, garantand profesionalism si seriozitate clientilor sai.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!