Claudia
Danubius Exim doreste sa devina partener certificat in 2007
6 martie 2007

Firma Danubius Exim a semnat acordul de principiu cu Magister Software prin care devine candidat la acreditare in calitate de partener certificat al Magister Software. Reprezentantii sai au sustinut in februarie 2007 un training de pregatire la sediul firmei noastre, unde au avut ocazia sa se familiarizeze cu sistemul de vanzari si asistenta tehnica oferit de Magister Software precum si modalitatile de lucru si implementare a unei solutii la client.
Danubius Exim este cel mai mare furnizor din Romania de aparate de marcat fiscale: case de marcat, imprimante fiscale, cantare digitale etc., unic importator Datecs in Romania, beneficiind de o mare recunoastere si respect pe piata din Romania si avand o experienta in domeniu de peste 13 ani.
Incepand din 2007 firma Danubius Exim indeplineste atat rolul de furnizor cat si de partener al Magister Software, contribuind la raspandirea si implementarea solutiilor noastre in tara.
Zona de acoperire pentru Danubius Exim cuprinde judetele: Giurgiu, Ilfov, Arges, Dolj, Olt, Gorj, Dambovita si municipiul Bucuresti. Pentru cei interesati de solutiile Magister Software aflati in aria acestor judete, rugam sa apelati la serviciile Danubius Exim.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!