Stefania Moraru
Întâlnirea Partenerilor Magister 2013, Baile Tusnad, judetul Harghita
18 noiembrie 2013

Proiecte de retail implementate, studii de caz si provocari in retail

Pentru al patrulea an consecutiv, specialistii in solutii pentru retail s-au reunit la Intalnirea Partenerilor Magister, in week-end-ul 8-10 noiembrie, la Hotelul O3zone din statiunea Baile Tusnad, judetul Harghita.

Evenimentul, care este unul dintre cele mai importante din acest sector de activitate. Anul acesta a atras circa 30 de companii furnizoare de solutii pentru comerciantii cu amanuntul, parteneri si distribuitori de echipamente.

Sambata, 9 noiembrie, s-a desfasurat conferinta anuala a partenerilor Magister. In cadrul acesteia general managerul companiei, Dor Bujor Padureanu si Mihaela Petcu, au prezentat evolutia activitatii companiei si a partenerilor. Au fost trecute in revista toate evenimentele si noutatile comerciale din ultimele 12 luni, de la intalnirea precedenta.

Prima parte a conferintei a culminat cu decernarea premiilor Magister pentru cei mai competitivi parteneri. Pentru prima data in istoria galei de premiere pe locurile II si III s-au clasat cate doua companii. Acestea au inregistrat performante comerciale similare.

Compania Velvet Com din Bacau, Partener Certificat Magister din 2004, a primit pentru a patra oara premiul I. Locul II a fost ocupat de companiile Fisc Consulting din Cluj-Napoca si ECR Systems din Craiova.

Clujenii au urcat in top obtinand locul al II lea la categoria Partener Certificat. Fisc Consulting a implementat anul acesta solutiile SmartCash RMS in 4 retele de magazine. ECR Systems a reusit sa intre, pentru prima data, in topul partenerilor prin implementarea retelelor de magazine Poema si Musse.

Pentru prima data premianta, Inita 1996, Partener Certificat Magister, s-a clasat pe locul al III-lea, alaturi de Maart Consiliere Afaceri. Maart Consiliere Afaceri isi mentine locul in top pentru al treilea an consecutiv.

Cele mai provocatoare proiecte de retail SmartCash RMS implementate anul acesta

In partea a doua a conferintei, partenerii Magister au expus studii de caz, privind cele mai provocatoare proiecte de retail SmartCash RMS implementate.

Alexandru Opri, din echipa ECR Systems, a dezvaluit participantilor aspecte tehnice, logistice si comerciale legate de implementarea retelelor nationale de magazine de confectii Poema si Musse.

Proiectul retelei CBA Barta Ati l-a prezentat Stefan Simon, directorul firmei Simon Electronics din Satu Mare, care a coordonat si implementat solutia SmartCash RMS in cele 11 unitati comerciale ale francizei.

A treia prezentare a fost sustinuta de Adriana Nastase, directoarea Velvet Com, care a prezentat pe larg proiectul de implementare a solutiilor SmartCash in reteaua de retail Pambac din Bacau.

Cu 4 editii la activ, intalnirea anuala a partenerilor Magister reprezinta deja o traditie in domeniul furnizorilor de solutii pentru retail din Romania si, alaturi de tendinta ascendenta a rezultatelor obtinute an de an de partenerii Magister din intreaga tara, confirma, o data in plus, rolul de lider national in domeniu al companiei Magister Software.

„De la an la an, remarc cu bucurie si cu mandrie o tot mai mare coeziune in randul partenerilor Magister, evidenta atat la nivelul comunicarii, cat si in ceea ce priveste rezultatele obtinute. Personal, cred ca, in acest moment, formam impreuna cea mai sudata echipa de profesionisti din tara in domeniul solutiilor pentru retail, avand la baza principiile transparentei si corectitudinii. Am certitudinea ca viitorul va fi al celor competenti, al profesionistilor solidari, dispusi sa se perfectioneze continuu si sa se sustina reciproc, iar noi toti deja ne aflam pe acest drum si perseveram cu succes. Cu oameni frumosi si deschisi, optimisti si increzatori in viitor ca voi, este o bucurie sa lucrezi si va multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca ne sunteti alaturi!”, a declarat directorul general Magister Software, Dor Bujor Padureanu.

Filmul Evenimentului

Intalnirea Partenerilor Magister 2013
Intalnirea Partenerilor Magister 2013

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!