Diana Ionescu
Integrare completa cu platforma logistica METRO Cash&Carry pentru reteaua de magazine LaDoiPasi Chibonis
17 februarie 2022

Reteaua LaDoiPasi Chibonis alege receptia automata prin interfata API METRO în SmartCash RMS

Magazinele LaDoiPasi Chibonis, integrate in proiectul LaDoiPasi, se aprovizioneaza din reteaua METRO, folosind interfata SmartCash METRO Gateway. Interfata asigura cel mai rapid proces de receptie automatizata a facturilor cu sute de linii.

Reteaua de magazine LaDoiPasi Chibonis din judetul Satu Mare, utilizeaza solutia pentru gestiunea retelelor de magazin, SmartCash RMS. Clientul a optat pentru cea mai rapida interfata automatizata de schimb de date cu furnizorul, integrand complet interfata Web API, platforma logistica METRO si solutia de gestiune specializata pentru retail SmartCash RMS.

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciant este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent si asigura preluarea automata a costurilor pentru toate articolele. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Clientul si-a dorit sincronizarea catalogului de produse cu articolele listate de METRO. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS. Procesul este disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul a fost achizitionata cate o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru fiecare magazin.

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazine au fost realizate de către Simon Electronics, companie din reteaua nationala de parteneri certificati. Echipa Simon Electronics a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

Plata cu cardul prin SmartCash POS – instrument de plata de nelipsit in randul comerciantilor

Urmand exemplul altor utilizatori ai sistemului de plata cu cardul prin SmartCash POS, Chibonis a ales sistemul online de plată cu cardul prin SmartCash POS. Clientul a achizitionat 4 dispozitive pin-pad PAX Q30 alaturi de serviciile de plata de ultima generatie, de la Viva Wallet.

În acest mod, întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Comerciantul beneficiind de avantajul instalării și a mentenanței asigurate direct de compania Magister. Terminalul bancar, devine astfel o extensie naturala a sistemului POS în totalitate controlate de aplicația de vânzare.

În același timp, toate elementele de informare necesare pentru clienți sau casieri sunt tipărite direct pe imprimanta fiscală reducand costurile asociate consumabilelor.

Noul sistem de vanzare si plata cu cardul prin SmartCash POS, lansat de Magister, a devenit un instrument de plata de nelipsit in randul comerciantilor. Plata cu cardul este varianta ideala pentru retailerii cu retea de magazine precum Chibonis, din judetul Satu Mare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!