Claudia
Integrare SmartCash RMS in magazinul Eco Market, Tunari
18 decembrie 2009

Ultima implementare efectuata de echipa Magister Software in luna decembrie
2009 a fost in supermarketul Eco Market din comuna Tunari judetul Ilfov. Solutia aleasa poate fi catalogata drept una extrem de complexa si in totala concordanta cu cerintele unui magazin cu aprovizionare frecventa si stoc fluctuant.
Cele 3 puncte de vanzare sunt dotate cu terminale SmartCash POS de ultima generatie ce includ sisteme Mini POS, imprimante fiscale Datecs, monitoare EloTouch, cititoare de coduri de bare Metrologic si sertare de bani.
Terminalele POS mai sunt insotite de cantare digitale simple pentru cantarirea directa a produselor la punctele de vanzare iar un alt cantar digital cu etichetare este plasat la raionul de mezeluri.
Avand in vedere suprafata mare a magazinului si activitatea intensa au fost necesare doua statii de lucru specializate pentru efectuarea receptiei de marfa si etichetarii si un server de putere pentru managementul de magazin. Aplicatia SmartCash Shop in versiune Professional se ocupa de gestiune si controlul fluxului de marfa.
Dotarea din frontoffice si backoffice este sustinuta si de un sistem de inventariere bazat pe aplicatia SmartCash Mobility si un terminal mobil de achizitie date model Bitatek IT8000 oferind o solutie performanta si scalabila pentru inventariere extrem de eficienta si transmiterea datelor in timp real.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!