Dor Bujor Padureanu
Lansare oficiala SmartCash RMS 10
18 martie 2012

Pe data de 7 martie 2012, Magister Software a lansat versiunea 10 SmartCash RMS, in cadrul unui eveniment desfasurat la hotelul “Golden Tulip Times” din Bucuresti.

Odata cu lansarea versiunii, compania a sarbatorit, alaturi de cei peste 70 de invitati, si 10 ani de activitate Magister. Printre participanti s-au numarat clienti, furnizori si parteneri de durata ai companiei Magister, inclusiv reprezentanti ai unor companii de prestigiu, precum Cristim, Agricola Bacau, Vel Pitar, Moda&Style, Bata, Depozitul de Calculatoare s.a…

Evenimentul de lansare a versiunii 10 SmartCash RMS a cuprins doua parti: in prima, au sustinut prezentari dl. Dor Bujor Padureanu – CEO& Software Architect Magister Software si dl. Sorin Hortopan – Sales Manager Payzone, iar partea a-2-a a fost dedicata dezbaterilor despre inovatiile si facilitatile pe care le aduce noua versiune managementului de retail.

Echipa Magister multumeste tuturor celor care i-au fost alaturi cu prilejul acestei lansari aniversare si isi exprima dorinta si increderea ca versiunea a 10-a SmartCash RMS va fi de un real ajutor tuturor comerciantilor, mai mici sau mai mari.

Lansare aniversara Magister SmartCash RMS 10
Lansare aniversara Magister SmartCash RMS 10

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!