Claudia
Lansare supermarket Thank You la Bragadiru
15 decembrie 2009

O noua implementare a solutiei SmartCash RMS a avut loc la inceputul lunii decembrie la supermarketul Thank You din localitatea Bragadiru judetul Ilfov.
Magazinul se prezinta foarte colorat, cochet si atractiv pentru cumparatori iar dotarile sale adauga un plus de eficienta. La punctele de vanzare nu se formeaza cozi datorita unui sistem performant iar in backoffice gestiunea se realizeaza in timp record gratie instrumentelor si optiunilor puse la dispozitie de catre aplicatia SmartCash Shop in versiunea sa Professional.
Echipamentele din frontoffice includ un terminal SmartCash POS cu imprimanta fiscala, sistem ATOM POS, display, tastatura programabila si cititor de coduri de bare. Serverul de tip MultiCom asigura activitatea de receptie si etichetare precum si comunicatia cu un numar mare de periferice, raspunzand necesitatilor de fiabilitate cerute de un magazin cu rulaj frecvent de marfa.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!